Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Prevareni Goran Višnjić demantira pisanje Arene

05.02.2009.
u 17:05

Glumac Goran Višnjić, sa suprugom Ivanom i sinom Tinom nalazi se u San Franciscu, gdje provodi odmor. Želio je u miru proslaviti Ivanin rođendan, no iznenadile su ga vijesti iz Hrvatske, po kojima je on navodno preko obiteljskog tjednika Arena uputio pismo hrvatskoj javnosti.

Kako je dio tog teksta prenio i Večernji list, Višnjić nam se obratio s molbom da objavimo njegovu izjavu o toj manipulaciji.

Najprije je Višnjić dobio mail od Gordane Vukres, novinarke Arene i urednice priloga Kućni ljubimci, koja u povodu “zločestog” televizijskog priloga Ivane Nanut ima “veliku molbu i osobnu želju” napraviti intervju s Višnjićem, ali “naravno ne o Nanutici, već o tome, kako ste, što radite, kako ide, kakvi su vam planovi, koliko sada imate peseka?...” Tako je slatko zborila Vukresica, a dva dana poslije Višnjić joj privatnim pismom uljudno odbija intervju, jer su mu Arena i glavni urednik Senad Pašić već nanijeli dosta štete.

Isti dan Gordana Vukres šalje novi mail, izražava osobno žaljenje “što su ljudi tako zločesti” i cvrkuće o tome kako “Ivana i vi dijelite samnom ljubav prema pesekima, pa ako ikada budete raspoloženi možemo napraviti prču o vašim pesekima u glavnoj ulozi.”

Ali dva dana poslije Senad Pašić, Gordana Vukres i Arena objavljuju to Višnjićevo privatno pismo, kao veliki ekskluzivni materijal. Višnjić im je kratko odgovorio kako on i njegova žena ne žele “sudjelovati u takvim ekskluzivima.”


Pismo je tiskano bez moga dopuštenja

Hrvatski tjednik Arena moje je osobno pismo namijenjeno novinarki Gordani Vukres, kao odgovor na molbu za intervju, tiskala bez mog dopuštenja. Nisam imao nikakvu namjeru tim se pismom obratiti čitateljima Arene ili hrvatskoj javnosti jer sam sve o tome već odavno rekao i iza toga čvrsto stojim, a nemam se više namjeru ponavljati. Ujedno molim da se zbog dvoje posve nedužnih, maloljetnih osoba ova priča prestane potezati po hrvatskom tisku. Zahvaljujem svima koji moju molbu budu poštovali.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?