Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Edi Jurković

Treniranje strogoće – 8 godina robije zbog vozačke dozvole

prometna policija
Foto: Ilustracija: Zeljko Lukunic/PIXSELL
25.02.2016.
u 08:00

Nepopravljivi Mićo žali se da ga imaju na piku, smatrajući da to nije u redu jer nikada u 70 godina života nije imao prometnu nesreću

Mićo Mandić zvani Stop hrvatski je rekorder po broju dana odležanih u zatvoru zbog prometnih prekršaja. Do sada je kazne služio u Gospiću, Turopolju, Vukomercu, Lepoglavi, Lipovici, Sisku, Bjelovaru i Gradiški, a ukupno je u zatvorima proveo 3076 dana ili oko osam i pol godina.

Mandića je, prema pisanju Podravskog lista ,i ovih dana zaustavila prometna patrola nedaleko od Malog Poganca u općini Sokolovac kraj Koprivnice gdje živi, uhitila ga i privela prekršajnoj sutkinji koja ga je promptno opet poslala u zatvor. Rekorderu iz Malog Poganca ovo je već 427. prekršajna kazna, a sve su redom zbog kršenja prometnih propisa.

Kako mu je još 2005. oduzeta vozačka dozvola, svaki njegov izlazak starim golfom na cestu čisti je zicer za policajce. Nepopravljivi Mićo žali se da ga imaju na piku, smatrajući da to nije u redu jer nikada u 70 godina života nije imao prometnu nesreću. Lijepo je vidjeti na primjeru Miće Mandića da institucije rade svoj posao, premda je pomalo neobično primijetiti da je recidivist u vožnji bez vozačke proveo više dana u zatvoru nego razni generali, tajkuni, kriminalci i političari osuđeni zbog ratnih zločina, otmica, prijevara i malverzacija.

>>Prvi pravaš nakon '165 godina' ušao u izvršnu vlast

>>Slučajno otkrili da je išetao iz zatvora i nije se vratio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije