Naslovnica Premium

Prvi pravaš nakon '165 godina' ušao u izvršnu vlast

Mario Madunić, novi pomoćnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Olega Butkovića, ima samo 34 godine, a već je ušao u povijest
24. veljače 2016. u 08:00 0 komentara 1763 prikaza
mario madunić
Foto: HSP AS

Mario Madunić, novi pomoćnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Olega Butkovića, ima samo 34 godine, a već je ušao u povijest. Ovaj član Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević, prema navodima stranke, “prvi je pravaš u 165 godina pravaštva koji sudjeluje u izvršnoj vlasti”.

Ponosni pravaši objavili su to na službenoj web-stranici uz opasku da je Madunić kao predsjednik Odbora HSP-a AS za promet promociju u izvršnu vlast zaslužio dosljednom politikom i uspješnim radom. U dosadašnjoj karijeri mladi magistar prometa predavao je u Srednjoj prometnoj školi u Splitu, radio je u Cemex Dalmacija cementu, a između ostalog, kako ističu u HSP-u AS, još kao učenik ljeti je bio pripadnik prometne jedinice mladeži.

Pravaški prometni stručnjak do sada je najviše dogurao kao samostalni izvršitelj za pitanja iz prometa i prometne infrastrukture zaposlen kod župana Splitsko-dalmatinske županije, a među kvalifikacijama posebno je naveo “sve položene kategorije za upravljanje motornim vozilima BB+E, C1, C1+E, C, C+E, D, D+E, F, G, M”. Ante Starčević sigurno bi bio zadovoljan uspjehom splitskog pravaša koji se u oštroj konkurenciji stručnih kadrova izborio za mjesto uz bok ministru.

>>Prvi pravaš u izvršnoj vlasti u 165 godina pravaštva

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.