Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE MIRKO GALIĆ

Što se događa s Milanovićem? Ovakvog političara Hrvati još nisu imali

12.12.2021.
u 17:04

Čovjek s karakterom sve više figurira kao buntovnik, nekad s razlogom, nekad bez razloga. Možda se te vrijednosti povezuju kao njegova slabost. Milanović se naoružao koltom koji u sekundi može opaliti nekoliko hitaca, stane li mu netko na žulj; ponekad je dovoljno da ga krivo pogleda pa da mu prospe metak oštrih riječi u čelo. Takvoga političara Hrvati nisu imali od stoljeća sedmog, a pogotovo od pojave televizije.

Komentara 64

Avatar kenshi
kenshi
17:30 12.12.2021.

Čovjek je došao k sebi, opametio se! Hrvatski građani su se toliko navikli na političke propalice da im je sada čudno što jedan govori istinu.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
19:18 12.12.2021.

Što bi trebalo biti s Milanovićem? Kad ga HDZ-ovci i udruge napadaju znači da je sve kako treba.

XI
xibau
18:28 12.12.2021.

nisam za njega glasao ali vidim kraddezeovce jako boli da imamo novog vrhovnog zapovjednika vojske sljedećih 9 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?