Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradna igra

Pretplatite se na Premium te osvojite atraktivan električni romobil!

Nagradna igra
01.08.2021.
u 11:31

Svi koji 31. kolovoza imaju aktivan mjesečni ili godišnji pristup sudjeluju u izvlačenju

Pretplatite se na Večernjakov Premium sadržaj i osvojite jedan od devet vrhunskih pametnih uređaja u velikoj nagradnoj igri koja traje do kraja kolovoza. Svi koji 31. kolovoza imaju aktivan mjesečni ili godišnji pristup sudjeluju u izvlačenju. U nagradnoj igri sudjeluju i svi aktivni pretplatnici Premiuma, a koji su aktivni zadnjeg dana kolovoza. Znači ako ste kupili godišnju pretplatu primjerice 15. lipnja, ulazite u "bubanj" za neku od naših nagrada.  Za naše premium korisnike pripremili smo premium set potencijalnih nagrada među kojima su dva Xiomi Mi električna romobila Essentia, Xiomi robot usisavač koji je jedan od najprodavanijih čistača te vrste na svijetu. Moguće je osvojiti Huawei pametni sat, Realme superzoom smartphone, bežične slušalice ili prijenosni zvučnik.

Naš Premium sadržaj čitateljima nudi još više ekskluzivnih priča, financijskih analiza, ali i dokumentaraca koji su se premijerno prikazivali na Zagreb Doxu ili Motovun film festivalu, a mi ih svojim čitateljima nudimo u sklopu Premium paketa. Prvi mjesec Premium pretplate korisnicima nudimo po promotivnoj cijeni od 9 kuna, dok će redovna mjesečna cijena, nakon prvog mjeseca promotivnog razdoblja, biti samo 39 kuna. Godišnja je pretplata naš "best buy" jer je cijena samo 299 kuna, odnosno manje od 1 kune na dan.

Uz navedene modele, nudimo i opciju pretplate na Premium sadržaj na samo jedan dan po cijeni od 10 kuna, gdje sami odabirete dan, a čitate sve. Međutim, oni koji uzmu pretplatu na 1 dan ne mogu sudjelovati u ovoj nagradnoj igri.

Premium sadržaj možete prepoznati po tome što ima nadnaslov tamnije boje sa simbolom krune. Naš cilj bio je pružiti vam drukčije iskustvo u odnosu na ostali dio portala, gdje su preglednost i sadržaj na prvome mjestu. Sve detalje o tome koje vrste pristupa postoje možete potražiti na stranici https://www.vecernji.hr/kupipremium. Isto tako pretplatu ćete moći kupiti na svakome zaključanome članku ili posebno na stranici ponuda: www.vecernji.hr/kupipremium. Kako biste odabrali pristup koji vam najviše odgovara, potrebno je prvo registrirati se na našem portalu. Učinili smo sve kako bi registracija bila što brža, pa jedino što morate jest upisati vaš e-mail i lozinku. Ako ste poslovni korisnik i želite kupiti više pretplata odjednom, molimo vas da nam se javite na premium@vecernji.net. Na stranici Kupi Premium možete naći i odgovore na najčešća pitanja. 

Rezultati nagradne igre bit će objavljeni u rujnu

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije