Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRIČNI PREGLED TJEDNA

Ameri s Pantovčaka uklonili salvete za crtanje granica, a Dodik se uspio probiti s harmonikom

31.10.2021.
u 09:12

Sve je bilo organizirano uz velike mjere osiguranja, a za svaki slučaj, Ameri su iz Predsjedničkih dvora uklonili salvete za crtanje granica. Umjesto naših iscrtanih, donijeli su oni svoje s već izvezenim granicama.

Komentara 9

KU
Kultura
11:48 31.10.2021.

Te svoje ljevicarske fore ostavi za svoje feralovce i orjunase u splitu. I da znas u vezi re podvale o crtanju granica na salvetama, to ji maslo britanske sluzbe, a da je Tudjman dijelio Bosnu onda bi Hrvati nesto i dobili i ostali bi zivjeti u njoj. Pitaj mesica i josipovica zasto su dobivali nagrade po sarajevu i banjaluci.

Avatar Prosenjak
Prosenjak
12:43 31.10.2021.

Nego, Toni Ivaniševiću, bez prizemne i jeftine "satire" nego ozbiljno, znaš li ti da je ekipa iz tajništva haškog suda prvo maknula sa svoje web stranice svjedočenje Paddya Ashdowna, a kad je to primjećeno onda su maknuli sve transkripte? Zaštoo su to učinili ako im je savjest čista i ako su ta svjedočenja istinita? 😁

AL
alzamalo
12:42 31.10.2021.

"I ne samo sa crnim nego s zelenim i zutim" ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije