Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Je li vjeronauk zatupljujući kada treba dobiti alternativu u 'kritičkom mišljenju'?

07.10.2021. u 08:24

Nerazumijevanje izbornosti u primjeru školskog vjeronauka rezultiralo je i problemima s ispisivanjem djece, pa je bilo primjera da su djeca ispisivana s vjeronauka nakon prve pričesti i ponovno upisivana prije krizme

Komentara 25

FR
francekmali
09:22 07.10.2021.

A sjećate se kako je Isus podučavao pješice ili jašući na magarcu i kako danas biskupa Košića ili kardinala Bozanić ća povezati s Isusom i njegovim naukom kada puni novca ko brod,a voze se u skupim autima žive u bogataškim dvorcima od inoxa,a Isus podučavao ::BLAGO SIROMASIMA,NJIHOVO JE KRALJESTVO NEBESKO !!! Kako će onda većina našeg klera u KRALJESTVO NEBESKO ???

FR
francekmali
08:36 07.10.2021.

A zašto vjeronauk u škole ???U ona mračna i nedemokratska vremena ja sam išao na vjeronauk u crkvu i ona bila puna bez ocjena i udaranja štambilja !!! Ali vjera je bila jača,a danas crkva samo novac,moč,politika i nekretnine !!! A crkva DUHOVNA ZAJEDNICA KRŠČANA,a ne udruga za upravljanje novcem i nekretninama,kupaca mercedesa,politička stranka !!!U Francuskoj 330000 žrtava svećeničke PEDOFILIJE,a kod nas se to uporno zataškava kao i ostale ""nepodopštine"" klera !!!

DU
Deleted user
08:41 07.10.2021.

Religija su općenito zatupljujuće. I preskupe su... Srećom, broj vjernika se smanjuje pa ćemo postepeno doći i do toga kada ćemo ih prestati plaćati iz proračuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije