Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.08.2021. u 09:25

Bidenov korak uvjetovan je hitnom potrebom da Amerika svoju pažnju i resurse prebaci na Kinu

Ključne riječi

Komentara 16

MK
mksdk
10:06 18.08.2021.

"Bidenova prvorazedna strateška mudrost" - Muahahahahaha

GO
gordan2
11:34 18.08.2021.

Gospodin inače piše po uzoru na sjevernokorejsku novinsku agenciju i na način na koji je pisala Moskovska Pravda. Njegovi članci su najobičniji politički pamfleti, propagandni materijal koji doseže do gađenja. Izlazak iz Afganistana da, ali ovako da ljudi padaju sa aviona, da su iza sebe ostavili blackhawkse, abramse....tone i tone opreme! Pa oni nemaju pojma koliko je Amerikanaca ostalo iza njih, povukli vojsku a sad je vraćaju da osigura Z. L, nitko iz NATOa nema pojma da idu.... kao da se netko ujutro probudio i rekao idemo...a njegov se predsjednik budi nekoliko puta dnevno...

DU
Deleted user
16:52 18.08.2021.

Ma je li vi njega jos i placate za ovo? Ili je to dio kulturne pomoci zemljama brdovitog Balkana? Kako to da nije dole na stranici uz Felixove karikature,u humoristicnom dijelu. Tako su i nama obecavali brda i doline, pa nas ostavili krvariti godinama. Zasto se covjek jos muci sklapanjem ovakvih nemustih prica. Pa maknuli su si Trumpa, ne trebaju nas vise opijati. Dajte neka nesto pise o kvaliteti gradnje visekatnica u mocvarama uz pjescane plaze. Ili kako prijeci ulicu u Bronxu a da te nitko ne upuca. To bi bilo zanimljivo doznati. Korisne vjestine za nase brojne turiste sad kad nam nasa amerska braca konacno dopuste putovati bez vize.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije