Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30.09.2015. u 08:45

Da je premijer ranije manje „šopingirao", možda bi mu ostalo manje „prečih poslova" za kraj mandata

Zoran Milanović, predsjednik Vlade, nije propustio opanjkati predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović koja sudjeluje na Generalnoj skupštini UN-a u New Yorku. „Imam puno prečih poslova ovdje, nego da idem u šoping u New York", nadmeno je izjavio hrvatski premijer koji kao da je zaboravio da je ranije i sam odlazio u „šoping u New York". Točnije, nije išao sam, nego je vodio i članove obitelji i nije išao samo u New York, nego je obišao cijeli planet uključujući Australiju i Novi Zeland. Da je premijer ranije manje „šopingirao", možda bi mu ostalo manje „prečih poslova" za kraj mandata.

Ugurala sedam igrača u auto da ih spasi od huligana

Petra Mandić-Jelaska, 30-godišnja Splićanka, dobila je javno priznanje NK Osijek nakon što je spasila sedam starijih pionira kluba kojima je u Splitu, dok su se mirno šetali ulicama, prijetila grupa huligana. Vidjevši što se sprema, Mandić-Jelaska, piše Slobodna, prošla je autom kroz crveno da do Osječana stigne prije napadača, pozvala ih sve u auto i odvezla u hotel. Policija nije mogla vjerovati kada je iz Petrina auta izašlo sedam preplašenih igrača. Zgužvanih, ali nasreću neozlijeđenih.

Štrajk za četiri posto veće plaće Ljilji Vokić smiješan

Ljilja Vokić, bivša ministrica prosvjete, izjavila je Novom listu da je štrajk za četiri posto veće plaće – smiješan. „Kad već štrajkaju, trebali bi štrajkati za 40 posto veću plaću", podučila je bivše kolege Ljilja Vokić.

Kićo predlaže da i policajke pjevaju bećarce

Krunoslav Kićo Slabinac, hrvatski kralj bećarca, odlučno je stao u obranu 24-godišnjeg Branimira Čolakovića, pjevača HKUD Valpovo 1905, koji je dobio prekršajnu prijavu i prijeti mu kazna od 5000 kuna upravo zbog pjevanja bećarca. Čolakovića je na Ljetu valpovačkom prijavila policajka uznemirena stihovima „Mala moja, ti u plavoj bluzi, dođi bliže pa mi se naguzi / što j' u pjesmi, to se pjevat smije, lud bi bio 'ko bi zamjerio". Slabinac misli da se policajka na bećarac nije smjela uvrijediti, nego odgovoriti „Metar žita, metar kukuruza / poljubiš me u obadva guza" ili „Ej, ti, mali, ne fali se mnogo / ja ti došla, a ti nisi mog'o". Neće valjda i Kićo sada zaraditi prekršajnu prijavu.

>> Usred kampanje želi vladu nacionalnog jedinstva

>> Vlada ostala dužna odgovore na 98 pitanja

Komentara 23

AN
ancica99
09:07 30.09.2015.

jao kako jedva čekam izbore jer stvarno viš enitko u državi ne može slušati ovog slučajnog premijera i njegove izjave

HR
Hrvatska3014
09:33 30.09.2015.

Zanimljivo će biti gledati ostatke SDPa nakon poraza. Bez kompasa, bez svrhe, niti lijevi niti kompetencije.

DU
Deleted user
09:50 30.09.2015.

Sa kim se je sastala Vesna Pusić? Da je ona slučajno bila 2 metra blizu Obame ili Merkelice svi bi mediji to prenijli na prvoj stranci kao udarnue vijesti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije