Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najmlađi kandidat

Sinčić već ekipirao savjetnički tim. Evo koga je izabrao

Ivan Vilibor Sinčić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
22.12.2014.
u 16:43

Među njima spomenuo je ekonomskog analitičara prof. dr. Slavka Kulića, specijalisticu interne medicine dr. Lidiju Gajski te renomiranog znanstvenika Davora Pavunu. Ostale će, kazao je Sinčić, predstaviti do izbora

Ivan Vilibor Sinčić, okružen aktivistima Živog zida, prodefilirao je splitskom Rivom i podružio se s građanima u sklopu svoje predsjedničke kampanje, javljaju 24 sata. Njegove izjave popraćene su ovacijama okupljenih, a tom jer prilikom kazao mu je za kampanju donirano 25.000 kuna u gotovini te oko 80.000 kuna u uslugama.

– Kampanja, što se tiče medijske popraćenosti, bila je korektna i vjerujem da će tako biti i do kraja. Što više odmiče, imamo daleko bolje dočeke, a ovaj u Splitu je daleko najljepši, čak je nadmašio i Bjelovar od prije nekoliko dana. Ljudi su ovdje topli i fascinantni, odlično obavljaju posao u kampanji i predstavljaju tri temeljne točke mog programa. Prvo je borba protiv tajkuna, druga je borba protiv bankara i treća –  nova vanjska politika! – poručio je Sinčić okružen "tjelohraniteljima" Živog zida koji su neprestano bili priljubljeni uz njega.

Dodao je da je već ekipirao tim stručnjaka u slučaju da postane predsjednik. Među njima spomenuo je ekonomskog analitičara prof. dr. Slavka Kulića, specijalisticu interne medicine dr. Lidiju Gajski te renomiranog znanstvenika Davora Pavunu. Ostale će, kazao je Sinčić, predstaviti do izbora.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

>> Tko je pobjednik prvog TV sučeljavanja? Evo što misle kandidati!

Komentara 144

Avatar airbizz
airbizz
18:14 22.12.2014.

vjerujem da sinčić kao predsjednik republike može jako uzdrmati politički establišment i poništiti mantru da narod treba slušati institucije jer narod nije sposoban sam voditi društvo.

Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
19:59 22.12.2014.

Drago mi je da vidim svjetskog priznatog ekonomistu i poznavaoca bankarstva prof. dr. Slavka Kulića u timu sa Ivanom Sincicem! Evo nade i sunca malim postenim ljudima!

DU
Deleted user
18:12 22.12.2014.

Taj je kao Victoria Backham,nikad se ne smije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije