Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički izbori

Tko je pobjednik prvog TV sučeljavanja? Evo što misle kandidati!

debata
Foto: RTL
22.12.2014.
u 13:52

Na pitanje tko je pobjednik, Josipović je odgovorio: "Pa naravno – zna se".

– Mislim da je bilo zanimljivo i da je svatko pokazao što zna i što može – kazao je predsjednik koji hvata drugi mandat Ivo Josipović nakon prvog televizijskog sučeljavanja predsjedničkih kandidata na RTL Televiziji.

Na pitanje tko je pobjednik, Josipović je odgovorio: "Pa naravno – zna se." Kako je "zna se" najpoznatija HDZ-ova parola, predsjednik je dobio i potpitanje misli li da je pobijedio HDZ, no on je uz smiješak samo još jedanput ponovio: "Zna se."

"Ja sam svakako pobjednik sučeljavanja"

Milan Kujundžić je pobjednikom prve ankete proglasio "hrvatski narod". – Teme su bile vrlo korektne. A zahvaljujem i protukandidatima što su me napali – rekao je Kujundžić.

– Nema tu pobjednika, to će procijeniti hrvatski narod na izborima. Zadovoljna sam što smo dobili priliku izravno se obratiti ljudima i kažemo ono što mislimo i planiramo – kazala je nakon debate HDZ-ova kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović. Tvrdi da se na "podbadanja" ne osvrće te da su ona dio "političke igre".

– Ja sam svakako pobjednik sučeljavanja. Jedina sam alternativa sadašnjoj oligarhiji – zaključio je kandidat Živog zida Ivan Vilibor Sinčić.

>>'Obama je za G. Kitarović protiv Josipovića jer održava kontakte s Rusijom'

>>Tko je ostavio najbolji dojam u TV debati?

>>Josipović objavio izvješće o donacijama. Pogledajte tko je dao najviše!

Komentara 44

Avatar Maryo
Maryo
14:09 22.12.2014.

Svi su dobri kandidati osim Josipovica!! Pozdrav iz Istre..

DU
Deleted user
14:11 22.12.2014.

napokon je priznao..da ..on nije..nego kolinda..

Avatar TvojUjko
TvojUjko
14:06 22.12.2014.

1.Josipović premekan i dodvorljiv vlasti i njihovim iskazima 2.Kujunđić pomalo psihdeličnog britkog jezika 3.Sinčić mekan, nježan,ali zna spustiti protivnika 4.Kolinda, gospođa, fina, uljudna, nije sklona prepirkama iako je zbog Sanadera "ponižavaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije