Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o jaguaru

Sinčić: Pogledajte na Njuškalu o kakvom se 'luksuzu' radi

Ivan Sinčić
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
23.12.2014.
u 11:18

Prema Njuškalu, cijene Jaguara X-type proizvedenih 2003. i 2004. godine kreću se od 5950 do 7350 eura

Predsjednički kandidat Živog zida Ivan Vilibor Sinčić na svom Facebook profilu osvrnuo se na napade koje doživljava zbog Jaguara starog 11 godina u kojem se vozi u kampanji.

– Vidimo da se i danas poteže pitanje famoznog Jaguara starog 11 godina pa molimo čitatelje da pogledaju o kakvom se "luksuzu" tu radi, odnosno koliko vrijedi takvo vozilo – napisao je Sinčić u statusu te stavio link na Njuškalo gdje se mogu vidjeti cijene takvog vozila.

"Jaguar nije u našem vlasništvu"

Prema Njuškalu, cijene Jaguara X-type proizvedenih 2003. i 2004. godine kreću se od 5950 do 7350 eura.

– Jaguar nije u našem vlasništvu, već nas vlasnik u njemu dobrovoljno vozi jer nas podržava budući je i sam pod ovrhom, auto čak i kada bi htio ne može prodati i dati novac siromasima jer je zabilježba  Porezne uprave na njemu – napisao je u statusu Sinčić.

>>Evo kako su analitičari ocijenili kandidate u sučeljavanju!

>>Josipović i Grabar Kitarović odgovorili Sinčiću : Bin Laden je mrtav

>>Bez Sinčića kampanja bi bila dosadna

Komentara 115

KO
kontrasvegaisvakoga
11:43 23.12.2014.

kakav licemjer moraš biti da auto vrijedan par tisuća eura spočitavaš čovjeku...koji još i nije njegov, a da istovremeno svoje dupe vozaš u autima koje ni za sto godina uz prosječnu plaću ne možeš kupiti. auuuu..cvilibore, uglavnom si mi bio smiješan, a glasovat nisam ni mislio...no nakon ovakvih budalaština, imaš moj glas. ne zato što si ti nešto meni super, nego što mi se povraća od ovo troje.

PR
Protivcenzure
11:40 23.12.2014.

tko njemu spominje auto...pa nemožeš vjerovat. sve sama "sirotinja" u blindiranim tenkovima!! ali oni su kao jaca u svoje vrijeme "oni neznaju od kud im auto" i novci oni se samo voze a druge prozivaju.

VI
virgosinemacula
11:56 23.12.2014.

Oni bi bili najsretniji da je mali doputovao na rosulama iz Zagreba u Split, da ga mogu isprdati i omalovaziti. Mali tjeraj naprijed i ne osvrci se. Kako rece Dante ''Ne obaziri se, gledaj i prodji''.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije