Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Pozivaju na mržnju'

SDP podnosi kaznene prijave zbog uvredljivih plakata o Josipoviću

SDP plakati Josipović
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/6
07.01.2015.
u 15:17

- To su plakati koji pozivaju na mržnju - rekao je predsjednik GO SDP-a Roberto Lujić

Iz slavonskobrodskog Gradskog odbora SDP-a najavili su podnošenje kaznene prijave protiv nepoznatih počinitelja zbog plakata koji su se pojavili u Starom Slatiniku u Brodsko-posavskoj županiji.

Na plakatima sa slikama predsjedničkog kandidata Ive Josipovića napisane su poruke kao što su "Legalna četnička organizacija koju financiraju hrvatski porezni obveznici", "Smrt komunizmu" "Kakvo drvo, takav klin, kakav otac, takav sin" i druge.

- To su plakati koji pozivaju na mržnju. Iako se to dogodilo prošli tjedan, nitko od medija do sada nije ništa o tome rekao - rekao je predsjednik GO SDP-a Roberto Lujić. On je dodao kako je kampanja koju vodi suprotna strana puna mržnje i nekorektna, a izjave koje se daju vrlo teške i omalovažavajuće za sve ljude koji podržavaju Ivu Josipovića.

- Mi ipak nećemo ići njihovom retoriko – zaključio je Lujić.

>>Kolinda razmišlja 'pravaški', ona mora biti predsjednica, Josipović ništa nije napravio

>>'Predsjednička kampanja na pragu je sotonizacije i mesijanskih ideja'

Komentara 58

ZE
ZELENIKE
15:35 07.01.2015.

Josipović ne samo da se nije ogradio od govora mržnje i vrijeđanja koja dolaze od njemu bliskih ljudi nego on sam kod javnog sučeljavanja vrijeđa ljude, lutka na koncu, za gospodina Brkića kaže Va... itd

WC
wCROw
15:25 07.01.2015.

I represivni aparat se svrstao.

Avatar Žune
Žune
15:40 07.01.2015.

Ma di bi vi išli tom retorikom, bože sačuvaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije