Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez Kujundžića

Predsjednički kandidati objavili zajednički selfie

selfie
Foto: Twitter/Ivo Josipović
19.12.2014.
u 10:18

Sučeljavanju nije prisustvovao Milan Kujundžić koji je u 7.30 gostovao na Hrvatskom radiju

Tijekom današnjeg sučeljavanja na Narodnom radiju, predsjednički kandidati Ivo Josipović, Kolinda Grabar Kitarović i Ivan Vilibor Sinčić objavili su zajedničku selfie fotografiju.

Sučeljavanju nije prisustvovao Milan Kujundžić koji je od 7.30 do 8.00 gostovao na Hrvatskom radiju. Medijima je poslao priopćenje u kojem se pita kako je Narodni radio mogao organizirati svoje sučeljavanje za 8.00 sati kad je znao kako isto jutro gostuje na Hrvatskom radiju.

– Znali su to i drugi predsjednički kandidati, koji su također imali svoje zakazane termine na HR1, iako se neki ponovno nisu pojavili pa su slušateljima priuštili pola sata ozbiljne glazbe. No, pravo pitanje jest kako je onda Narodni radio mogao organizirati svoje sučeljavanje za to isto jutro u 8.00. Je li netko očekivao da će se Milan Kujundžić klonirati ili teleportirati? Nije bilo nikakvog stvarnog razloga da to bude baš u to vrijeme budući da se sučeljavanje nije emitiralo uživo, odnosno emitirat će se tek tijekom poslijepodneva – poručio je Kujundžić.

>> Kujundžić o Sinčiću: Tog malog ne treba ni spominjati

Komentara 99

Avatar mili99
mili99
10:57 19.12.2014.

Josipović podržava Vladu, Vlada podržava Josipovića, a Vladu ne podržava 85% građana Hrvatske. Zaključak je potpuno jasan. Josipović odlazi iz predsjedničke fotelje!

Avatar mili99
mili99
10:54 19.12.2014.

Kolinda odnosi uvjerljivu pobjedu, to pokazuje svaki grad u koji đode i koliku podršku ima naroda.

ZA
zagorec1
10:28 19.12.2014.

Imamo novu predsjednicu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije