Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Josipović

Jesam li domoljub? Jesam. Brinem li o braniteljima? Brinem. Brinem li o Hrvatskoj? Brinem.

Ivo Josipović
Foto: Screenshot
1/2
21.12.2014.
u 16:25

Gospodin Bozanić pozvao je vjernike na birališta, što je odlično. Dao je određene karakteristike kako vidi lik predsjednika, a ja se prepoznajem u njima- rekao je Ivo Josipović

Predsjednički kandidat i aktualni predsjednik Ivo Josipović komentirao je pismo zagrebačkog nadbiskupa, kardinala Josipa Bozanića koje je danas pročitano na misnim slavljima u kojem je pozvao vjernike da izađu na izbore.

- Gospodin Bozanić pozvao je vjernike na birališta, što je odlično. Dao je određene karakteristike kako vidi lik predsjednika, a ja se prepoznajem u njima- rekao je Ivo Josipović pri obilasku zagrebačkih tržnica i druženju s građanima. 

Na pitanje o kojim se to karakteristikama radi, Josipović je kazao: "Jesam li domoljub? Jesam. Brinem li o braniteljima? Brinem. Brinem li o Hrvatskoj? Brinem."

Čitavu izjavu predsjedničkog kandidata Ive Josipovića možete pogledati u videu.

>> Josipović odgovorio Šeksu: Pitam se tko pije, a tko plaća u HDZ-u 

>> 'HDZ se silno bavim mojim programom. Analiziraju moj program, jer svoga zapravo nemaju'

Komentara 158

Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
17:07 21.12.2014.

Odgojio se kao zlatna mladež, sin direktora konc logora na Golom otoku i kasnije Croatia osiguranja. Imao utaban put da postane profesor i "ugledni" građanin. Maznuo pare kroz ZAMP s Vojkovićem Markom. Veleizdajnik, najveće zlo HR politike ikada.

SA
santos008
16:32 21.12.2014.

Koji bi ja konj bio kad bi ko vjernik povjerio upravljanje drzavom ne vjerniku

KA
kafka
17:04 21.12.2014.

Ha ha ha ha ha haaaaaahhhhhrrrg!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije