Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
recept

Jednostavno, jeftino i ukusno: Široki rezanci s gljivama

Široki rezanci s gljivama
Aurelia
21.06.2014.
u 17:41

Skuhajte rezance, ocijedite, rastopite maslac, dodajte rezance i kravlji sir te promiješajte.

SASTOJCI:

Široki rezanci Aurelia,400 g šampinjona, 500 g svježeg kravljeg sira, 0,5 dl bijelog vina, žumanjak, kockica maslaca, vrhnje za kuhanje, origano ili svježi peršin, maslinovo ulje, sol, papar, ribani sira

PRIPREMA:

Na maslinovu ulju pirjajte gljive rezane na listiće, kad omekšaju, podlijte vinom i lagano pirjajte. Skuhajte rezance, ocijedite, rastopite maslac, dodajte rezance i kravlji sir te promiješajte.

Zalijte vrhnjem za kuhanje u kojem ste razmutili žutanjak, kad nastane kremasti umak, dodajte gljive, posipajte sitno sjeckanim peršinom i parmezanom.

>>Ljeto na tanjuru uz šarene paprike punjene kozjim sirom

>>Napravite sami domaći sladoled na štapiću od lubenice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije