Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.10.2009. u 16:19

Među većim dužnicima su tvrtke Adria Drvo, Zagreb Drvo i Simpa, sve u vlasništvu Zdravka i Marka Pašalića, brata i nećaka Ivića Pašalića. Ne plaćaju od 2005.

Dragoš Jakšić, vlasnik zagrebačke tvrtke Jakša interijeri za izradu stolarije, već godinama ne uspijeva naplatiti dugove od četrdesetak dužnika. Kako je odustao od uobičajenih načina utjerivanja dugova, odlučio je sve dužnike staviti na svoju web-stranicu kako bi se barem malo posramili i kako bi, kaže, ostale upozorio da s njima ne posluju. Među većim dužnicima su tvrtke Adria Drvo, Zagreb Drvo i Simpa, sve u vlasništvu Zdravka i Marka Pašalića, brata i nećaka Ivića Pašalića. Ne plaćaju od 2005.

S kime će predsjednik Mesić brati masline
U vezi s aferom Podravka iz dana u dan pojavljuju se novi detalji. Na Mesićevu izjavu da se i HDZ i HSS trebaju maknuti iz Podravke, Friščić je podsjetio da je baš Mesić brao masline s Mladinićem.

Francuska pljuska hrvatskim inspektorima
Francuski kuhar Stephan Macchi, nakon samo dvije TV emisije svoje “Jezikove juhe”, postao je medijska zvijezda. Tajna uspjeha šarmantnog Francuza, koji poput inspektora obilazi hrvatske restorane, u tome je što ne prodaje bajsovske fraze. Macchi otvoreno govori da su higijenski standardi preniski, osoblje nezainteresirano, a jela često daleko od deklariranih. Drugim riječima – car je gol, a državni inspektori nisu radili svoj posao.

Zemlja u banani pa premijerki nude nakurnjak
Jadranka Kosor između važnijih državničkih obveza dospjela se na Plitvicama sastati s članicama Udruge žena “Tara” iz Ličkog Petrova Sela. Članice su predstavile premijerki svoje rukotvorine od šalova, papuča i torbica do muških nakurnjaka, što je silno nasmijalo predsjednicu Vlade. “Joj, znam što je to”, pohvalila se premijerka uz glasan smijeh, nakon čega je doznala da se lički nakurnjaci pletu “po mjeri”, a ako to nije moguće, mjera se uzima po turskom mlincu za kavu. “Nemojmo radije o tome”, prekinula je vrijedne Ličanke hrvatska premijerka, koju je lički suvenir podsjetio da joj je zemlja u – banani.

Ključne riječi

Komentara 2

SP
Spezispezi
08:58 30.10.2009.

Ovakvo novinarstvo već spada u krivično djelo i po službenoj dužnosti novinara treba goniti. Nisam ljubitelj čovjeka sa slike, ali ako je njegov brat i nećak dužan, zašto se slikom okrivljuje drugi čovjek. Nismo li mi svi individue ili će sutra možda zbog kriminala moga rođaka neko mene strpati u zatvor ?!

SO
Somelier
13:01 30.10.2009.

Spezi Super komentar. Interesira me dali ovaj Edi Jurković ima brata ili sestru i dali brine za njihove postupke ili dugove.Poserem se na ovakovo novinarstvo. Hajdemo u EU što prije samo da se riješimo ovakovih \"novinara\". Tamo se za takovee stvari odgovara odmah a novinar je do kraja postupka dok se ne utvrde činjenice ili istina suspendiran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?