Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ljudi, Fedde je u Revelina'

Pogledajte kako su se atraktivne ljepotice zabavljale na koncertu slavnog Fedde Le Granda

Revelin
Foto: PR
1/15
12.08.2016.
u 12:09

Fedde Le Grande rasplesao publiku brojnim hitovima

– 'Ne znam riječima objasniti zašto sam toliko zaljubljen u Dubrovnik i Hrvatsku – riječi su nizozemskog DJ-a Feddea Le Granda.

U slučaju prvog dana Revelin festivala, njegova ljubav dokazana je prepunim klubom oduševljene publike, koja od prvog Feddeova pojavljivanja na pozornici kluba smještenog u petstotinjak godina staroj tvrđavi, vrišti, pleše, smije se i ljubi.

Kao u dugogodišnjoj vezi u kojoj je sve na svom mjestu, nema kalkulacija i oboje otvoreno pokazuju svijetu koliko se voli.

A jedan od najboljih klubova ljulja se u ritmu, sretan što je "cijeli grad" došao plesati. "Svi su u Revelina. Svi. Ljudi, Fedde je u Revelina."

Neki gosti su isti, a neki novi, no atmosfera je ove godine još bolja nego prošle, a ne sumnjamo kako će biti i sutra kada stiži Alex Adair i Joe stone.

>> Goran Ivanišević se rasplesao na ritmove brazilskog DJ-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije