Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A-HSP

Keleminec: Moja jedina ambicija je da Đapić ne uđe u Sabor

'29.01.2011., Zrinski trg, Koprivnica - Prosvjed hrvatskih branitelja zbog uhicenja njihovih suboraca i nezadovoljstva opcom situacijom u Hrvatskoj. Drazen Keleminec, predsjednik stranke AHSP, napao j
'Marijan Susenj/PIXSELL'
09.11.2011.
u 14:48

Đapić je krivac za razdor među pravašima i vrijeme je da se zauvijek makne s političke scene kao i Danijel Srb te Vlado Jukić, tvrdi Keleminec

Nakon što je raskinula koalicijski sporazum s HSP-om, Autohtona – Hrvatska stranka prava objavila je da će na izbore samostalno izići u svih 11 izbornih jedinica. Dražen Keleminec, predsjednik A-HSP-a, na opće iznenađenje, neće biti nositelj u drugoj, gdje je njegova baza, nego u šestoj izbornoj jedinici.

– Želim se obračunati s Antom Đapićem, nositeljem liste HSP-a. On je krivac za razdor među pravašima i vrijeme je da se zauvijek makne s političke scene, kao i Danijel Srb te Vlado Jukić. Moja jedina ambicija je da on ne uđe u Sabor – izjavio je Keleminec, koji je prije dvije godine podnio kaznenu prijavu protiv Đapića zbog navodnog nezakonitog bogaćenja i kojem otvoreno spočitava plagijat za magisterij.

A-HSP trebao je s HSP-om ići zajednički na izbore, no nakon emisije Nedjeljom u 2, gdje se otkrilo da je Keleminec prije 11 godina bio prijavljen za obiteljsko nasilje, iako prema njegovim riječima nikad optužen, skinut je s nositelja liste u drugoj izbornoj jedinici. To je, pokazalo se, bio prevelik kamen spoticaja za buduću suradnju.

Komentara 6

Avatar inkvizitor
inkvizitor
15:17 09.11.2011.

Who is Keleminec??????

PR
prvacrta
16:01 09.11.2011.

Hvala Bogu da taj lik ne ide s pravašima, taj je do podne ljut na sebe, a od podne na cijeli svijet. Doduše, ni meni Đapić ne predstavlja ništa, i procjenjujem da HSP bez Đapića može daleko više napraviti... Danijelel Srb ima daleko veće šanse bez Đapića u pozadini, ali bumo videli, ne...

Avatar pretorijanac
pretorijanac
12:46 11.11.2011.

Ovaj lik je dobio praaaaavu \"šamarčinu\" od HSP-a koju će do kraja života osjećati na svom uobraženom licu!! Uostalom nebitan je na političkoj sceni. Ustvari tko je uopće taj Keleminec......?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije