Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28.11.2013. u 12:00

Lik Sir Olivera prirodno pripada dojučerašnjem predsjedniku HGK Nadanu Vidoševiću

Branko Vukšić, zastupnik laburista, usporedio je Vladu s grupom TNT pa na tragu nadahnutog zastupnika pokušajmo zamisliti kojim bi likovima odgovarala aktualna hrvatska vlast. Grunf bi nesumnjivo bio Slavko Linić, Jeremija Rajko Ostojić, a Bob Rock – predsjednik Sabora Josip Leko. Lik Sir Olivera prirodno pripada dojučerašnjem predsjedniku HGK Nadanu Vidoševiću, Šef je, naravno, šef države Ivo Josipović, a glavni junak, Alan Ford – premijer Zoran Milanović. A gdje je Broj Jedan pitate se? Eno ga u Grškovićevoj gdje prebire po svom blokiću punom imena i brojeva.

Prodavači skupih automobila protiv ukidanja 14 županija

Dubravka Jurlina-Alibegović, ravnateljica Ekonomskog instituta, dovršila je studiju o decentralizaciji i utvrdila da županije treba ukinuti,a umjesto njih ustrojiti sedam regija. Broj gradova i općina treba prepoloviti, zaključuje se u istoj studiji jer samo 34 grada imaju dovoljno novca za svoje potrebe. Hoće li ekonomska logika barem jednom potisnuti političku potrebu za uhljebljivanjem? Sumnjamo. Ni lobi trgovaca skupim automobilima to neće dopustiti.

Sanaderovoj kćeri opet let u New York plaćaju građani

Petri Sanader, glumici iz New Yorka, let do Zagreba najvjerojatnije će platiti Županijski sud u Zagrebu, odnosno građani koji pune državnu blagajnu. I neće to biti prvi put da leti na račun poreznih obveznika.

Šankerice i perači stakala ulaze u upravna vijeća

Ivo Baldasar, splitski gradonačelnik, ne samo što vlada Splitom u koaliciji sa Željkom Kerumom nego je, prema pisanju Slobodne, preuzeo i slične obrasce vladanja. U upravna vijeća gradskih ustanova i poduzeća pogurao je ljude sumnjive kompetencije, ali nesumnjive stranačke pripadnosti. U Upravno vijeće Gradske knjižnice tako je ušao Miran Podražaj (23), tajnik Foruma mladih SDP-a, kojem su referencije da je bio „bellboy” i „ramp assistant”, a karijeru mu je obilježilo i pranje stakala i preprodaja suvenira. Leana Vrdoljak-Weiss (29), članica Mladih HNS-a, karijeru je pak počela kao sobarica, a sada radi kao šankerica. Pa što, i Tito je u politiku ušao kao tokar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?