Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORENO PRVENSTVO RH

Sandra Perković u Splitu bacila najbolji rezultat sezone

Sandra Perković
Slavko Midzor/PIXSELL
06.03.2016.
u 16:08

- Ima tu još dosta stvari za popraviti. Bio mi je cilj uzeti prvo mjesto na trenutnoj svjetskoj rang listi, to sam ostvarila za dva metra - kazala je Sandra Perković.

U otvaranju sezone na otvorenom, u godini kada su na rasporedu Olimpijske igre u Rio de Janiru, hrvatski atletičari bili su senzacionalni. Otvoreno prvenstvo Hrvatske u bacačkim disciplinama održano u splitskom Parku mladeži donijelo je Sari Kolak ispunjenje norme za Olimpijske igre, ali i potvrdu da je Sandra Perković svjetska vladarica u bacanju diska.

Ako su neke njene rivalke imale nekih dvojbi Sandra im je iz Splita odaslala snažnu poruku. Bacila je disk 70.59 centimetara što je najbolji rezultat sezone. I ne samo to, nikada u ožujku nije bacila tako daleko.

- Ima tu još dosta stvari za popraviti. Bio mi je cilj uzeti prvo mjesto na trenutnoj svjetskoj rang listi, to sam ostvarila za dva metra - kazala je Sandra Perković.

Pred njom je velika godina u kojoj brani europsko zlato, ali i u kojoj brani zlato sa Olimpijskih igara. Rio de Janeiro je glavni cilj.

Prezadovoljan je bio Edis Elkasević, Sandrin trener.

- Ovaj rezultat ostvaren je iz treninga, ovo je bio sam test za vidjeti ide li sve po planu - kazao je Elkasević.

Najava sezone u kojoj je toliko toga čeka bila je odlična.

- Idemo obraniti europsko zlato, Dijamantna liga će nam držati ritam za Rio i Olimpijske igre. Dominira pet godina na velikim natjecanjima, srebro sa svjetskog prvenstva bilo je kao šok... Znam, Sandra nas je razmazila sa zlatima, ali i srebro je za slaviti. Samo neka bude zdravlja, pa se možemo nadati nastavku zlatnih medalja. Kasnije smo krenuli s pripremama, a ona je puno ranije došla do daljine od 70 metara. Borba za zlato na Olimpijskim igrama bit će na ovim daljinama - rekao je Elkasević.

>> Sandra Perković i Giovanni Cernogoraz proglašeni su najboljim sportašima Hrvatske

Komentara 2

HH
helgin@hogar
18:03 06.03.2016.

pod dopingom tijelo moze vise jace brze raditi, dopingiras se neko vrijeme, i tijelo se prilagodi visem, brzem, jacem radu! prestanes sa dopingom, treninzi ostanu isti, ali tijelo je upamtilo rad!!!

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
16:13 06.03.2016.

Sandra je strašna kada pojede prave stvari i biče opet medalje ako je ne uhvate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije