Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA KIOSCIMA OD SUBOTE

Novi Max! otkriva: Modriću, ne brzaj s povratkom na teren!

Max
Foto: Max
27.02.2015.
u 14:11

Ekskluzivni intervjui u Maxu: Dario Šarić, Ivan Zvonimir Čičak, Jerry Colangelo, Colin Jackson, Endi ÇekiÇi...

Novi Max! u subotu, 28 veljače donosi veliki ekskluzivni intervju s čudesnim Darijom Šarićem koji je nastavio s osvajanjem trofeja i u Turskoj.

Nakon što je Dario lani senzacionalno s Cibonom osvojio ABA ligu, sada je kao najbolji igrač vodio Efes do Kupa Turske i već u prvoj sezoni isplatio milijune koje su Turci uložili u najboljeg mladog košarkaša na svijetu. Dario Šarić samo za Max! otkriva sve o životu u Istanbulu i pobjednički najavljuje:

- Neću biti sretan dok s Hrvatskom ne osvojim veliki naslov! Važnija mi je medalja s Hrvatskom nego NBA prsten!

Za Max! je eskluzivni intervju dao i Jerry Colangelo, predsjednik USA Basketballa i šef Hall of Famea. Jedan od najmoćnijih ljudi svjetske košarke za Max! otkriva:

- Toni Kukoč je na pragu Kuće slavnih!"

Max! prvi objavljuje veliku analizu Ivana Zvonimira Čička i Hrvatskog helsinškog odbora o ponašanju navijača i huliganizmu na utakmicama hrvatskih klubova i reprezentacije. Nakon stotina detaljni izvješća s utakmica, Čičak ozbiljno upozorava:

- Na sceni su nove generacije nogometnih navijača. Huliganizam je u porastu, navijačko nasilje tek će eskalirati!

Točno mjesec dana uoči vjerojatno najvažnije utakmica kvalifikacije, Norveške u Zagrebu, Max! otkriva velike brige izbornika Nike Kovača - pola momčadi mu je ozlijeđeno, a iz njegova stožera poručuju Modriću:

- Luka, ne brzaj s povratkom na teren, ozljeda je vrlo rizična...

Max! je eskluzivno razgovarao i s legendarnim Colinom Jacksonom, jednim od najvećih atletičara u povijesti koji je ovoga tjedna boravio u Zagrebu i Zadru.

Novi Max! predstavlja novog Albanca u Dinamu, Endrija Cekicija od kojeg se očekuje da nadmaši slavne prethodnike: Shallu, Koznikua, Prengu...

Samo Max! predstavlja najbolje nogometne škole u Hrvatskoj, a ove subote predstavljamo pravi inkubator talenata iz kojeg desetljećima izlaze vrhunski europski nogometaši - Osijekovu školu u Gradskom vrtu.

>> Alarm u Realu: Zbog Modrića strepe, Ronalda prodaju!

Foto: Max

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije