Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječani slavili 8:7

Primorje pobijedilo Jug i osvojilo naslov prvaka Jadranske lige

Primorje - Jug
Foto: Dino Stanin
13.04.2014.
u 19:51

Petrović i Garcia postigli su po dva pogotka, dok je kod Juga najbolji bio Bošković s tri pogotka

Vaterpolisti riječkog Primorja obranili su naslov prvaka Triglav Jadranske vaterpolske lige. U finalnoj utakmici u bazenu na Višnjiku pobijedili su Jug sa 8-7 (4-0, 0-2, 3-2, 1-3).

Riječku momčad bodrilo je 200-tinjak navijača pristiglih iz Rijeke, a ona je već nakon prve četvrtine povela 4:0 i prelomila utakmicu. Jug je svoj prvi pogodak zabio u 11. minuti, strijelac je bio Bošković.

Primorje je tako opravdalo ulogu favorita i sasvim zasluženo osvojilo naslov. U prvom dijelu prvenstva završili su sa maksimalnih 66 bodova iz 22 utakmice. Ovo im je drugi uzastopni naslov prvaka.

Petrović i Garcia postigli su po dva pogotka, dok je kod Juga najbolji bio Bošković s tri pogotka.

A treće mjesto osvojila je Mladost, ta utakmica nije se ni igrala jer u prvoj fazi prvenstva bila bolja od Jadrana iz Herceg Novog.

Ključne riječi

Komentara 1

XY
xyan
20:59 13.04.2014.

Gospodo, tko je sad pobijedio? S obzirom da u naslovu stoji Jug pobijedio Primorje, u podnaslovu su Rijecani pobijedili (aka Primorje)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije