Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Topolino

Ida Štimac osvojila srebro, a Tiriel-Luka Abramović peto mjesto

Topolino
Foto: Hrvatski skijaški savez
1/2
04.03.2016.
u 18:43

Ida Štimac do srebra u slalomu stigla je uz 37 stotinki zaostatka za najbržom Nejom Dvornik

Na Trofeju Topolinopoznatijem i kao neslužbeno Svjetsko prvenstvo za kadetkinje i kadete, a koje se danas i sutra održava u Folgariji (Italija), starije kadetkinje i kadeti (U-16) vozili su slalom dok je za one mlađe (U-14)  na rasporedu bio veleslalom.

Ida Štimac do srebra u slalomu stigla je uz 37 stotinki zaostatka za najbržom Nejom Dvornik (SLO). U svojoj izlaznoj kadetskoj sezoni, Ida je još jednom oduševila u slalomu.

Oduševio je svakako i Tiriel-Luka Abramović petim mjestom slaloma, uz 1,46 sekunde zaostatka za pobjedničkim vremenom. Ovaj rezultat još i dodatno vrijedi uzme li se u obzir da je Tiriel-Luka 2001. godište, dok su svi dečki ispred njega u plasmanu bili 2000. godište.

>>Pinturault slavio, Zubčić ispao, Vukelić 62. u veleslalomu

Komentara 2

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
19:49 04.03.2016.

Fantastičan uspijeh i naši hrvatski sijaši nama podižu dišpet i saznanje da jadranski balkanci nismo potpuno nesposobni.

Avatar germanikus
germanikus
07:20 05.03.2016.

EUJanez ....hihihihihihHrvati imaju u Svjetskom kupu 56 pobjeda od 2000 godine a VI SLOVENCI od kad se natječete a to je od 1968 godine ukupno 45 !!!!!!Hihihihihihihihih to sve govori koji ste antitalenti za skijanje!Ostale Medalje i Globuse nisam htio ni navesti da sramota za Slovence ne bude još veća!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije