Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.11.2009. u 17:27

Snimke s nadzornih kamera pokazuju da je Jadranko Mijalić bio u dubokom zaleđu, odnosno da je na posao dolazio u osam sati, a odlazio već u deset.

Državna Hrvatska poštanska banka poslovala je u prvih devet mjeseci ove godine s neto gubitkom u iznosu od gotovo 245,5 milijuna kuna, što ne treba čuditi kada im pomoćnik direktora za financije Jadranko Mijalić radi samo dva sata na dan. Nakon što su tog političara zbrinutog na menadžerskom mjestu s plaćom od “solidnih” trideset tisuća kuna drugi članovi uprave prozvali da ništa ne radi, on se pozvao na nadzorne kamere koje su ipak bile neumoljive.

Snimke s nadzornih kamera pokazuju da je Jadranko Mijalić bio u dubokom zaleđu, odnosno da je na posao dolazio u osam sati, a odlazio već u deset, dva sata kasnije. Uprava Hrvatske poštanske banke mu je stoga uručila izvanredni otkaz. Oko sokolovo bilo je nesmiljeno.

Žena iz Čapljine glasala na izborima pet 
godina nakon smrti

Anđa Bezer iz Čapljine, koja je umrla 2000., ovih je dana napokon izbrisana s hrvatskog popisa birača, javlja Novi list, te sada doista može počivati u miru. Pokojnica je bila tek jedna od mrtvih duša u kronično nesređenim popisima birača, a zanimljivo je da je utvrđeno kako je pet godina nakon smrti uspjela glasati na predsjedničkim izborima 2005., dok je apstinirala na izborima 2007. U Hrvatskoj i dalje ima više birača nego stanovnika.

Željko Kerum – sam svoj kvorum

Željko Kerum, uz to što je splitski gradonačelnik, od nedjelje će postati i “gospodin kvorum”. Tada će se održati glavna skupština Hajduka koja će biti pravovaljana ako se okupi kvorum, odnosno vlasnici 51 posto dionica. Otkako je u rukama Grada Splita 55 posto dionica, dovoljno je da se na skupštini pojavi jedan jedini čovjek – Željko Kerum – i eto ti kvoruma. Kako je skupština sazvana u dvorani na Gripama, mnogobrojni mali dioničari bit će samo publika za nastup Željka Keruma Kvoruma, nove Hajdukove zvijezde u usponu.

Kaznena prijava 
direktoru zbog nerada

Direktor u HAC-u Željko Krapljan demantira kaznenu prijavu sindikata da je u 22 mjeseca bio odsutan 1127 radnih sati, a svi su mu plaćeni. Krapljan maše sudskom tužbom, a sindikat evidencijom o radu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?