Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25.11.2010. u 12:00

Jerko Rošin ne da nam mira. Nakon što je napisao zbirku ‘Saborske pjesmice’ već u Globusu najavljuje knjigu.

Saborski skriboman
Jerko Rošin piše knjigu ‘Vinoteka’ u kojoj će ‘opisati svoju participaciju u političkom životu’.

Knjiga je konceptualna jer opisuje vina koja je pio na ručkovima i večerama, ali i što je čuo od javnih osoba s kojima je ružio. Kako je često pio birana vina s Ivom Sanaderom, pretpostavlja se da ćemo doznati i poneku pikanteriju. Primjerice, koliko kilometara godišnje Ivo prijeđe sa svojim Renaultom 8 iz 1967.

Bitka za ranjenike: Sa zebnjom čekamo tko će sljedeći staviti flaster
Berislav Rončević, bivši ministar obrane i policije pojavio se na suđenju s flasterom ispod oka samo dan nakon Sanaderova nastupa s flasterom na sljepoočnici. Dobro je dok se netko ne pojavi sav u zavojima.

Bolje od safarija: Pljesak za hrvatskog vuka u Nairobiju
Tvrtko Zebec, etnomuzikolog i etnokoreolog, čovjek koji je najzaslužniji što je ojkanje upisano na UNESCO-vu listu zaštićene baštine, opisao je kako je na sjednici u Nairobiju pred 450 svjetskih uzvanika iskoristio dvije minute da predstavi Hrvatsku. Umjesto kratkog objašnjenja počeo je ojkati i to ‘vuk magare na plot nagonio’, a u ojkanju mu se pridružila glavna tajnica Ruth Carek na što se u publici prolomio pljesak. Za vuka. Savez za 
promjenu imena

Savez za promjenu imena: Bježeći od kukurikanja, došli pred Kukuriku
Vesna Pusić baš kao ni ostali čelnici Saveza za promjene ne želi da se njihova koalicija naziva ‘kukuriku’, kako je krštena jer je prvi sastanak oporbenjaka organiziran u kastavskom restoranu Kukuriku.

U želji da ih javnost doživljava kao ‘Kastavsku grupu’, a ne ‘kukuriku koaliciju’, novi susret stranačkih čelnika u Kastvu prošao je bez ručka u glasovitom restoranu.

Vesna Pusić ipak nije izdržala pa je na terasi morala popiti jutarnju ‘kukuriku’ kavu, kako kaže iz ‘sentimentalnih razloga’, a tv kamere jasno su svjedočile kako čelnici poziraju ispod natpisa restorana. Kao da bi kukurikali a da ih nitko ne čuje.


Komentara 7

Avatar DoubleW
DoubleW
14:21 25.11.2010.

@ smiješko \'il si glup \'il ti noge smrde, \' il su u gori labudovi, što se zabijelješe? j€bo te Smradaner u tu glupu bulju koja ga brani , čak i na ovako nebitnim i sitnim stvarima kao satirični osvrt gosp. Jurkoviča

Avatar DoubleW
DoubleW
14:22 25.11.2010.

Ispričavam se gosp. Jurkoviću što sam mu prezime napisao Jurkovič.

SM
Smijesko
13:26 25.11.2010.

Samo da se kratko osvrnem na Renault iz 1967. godine: Sada kada je naveden u imovinskoj kartici svi se sprdaju kako vrijedi 500 kuna, a da nije naveden onda bi pitali zašto nije naveo \"oldtimera\" iz \'67. godine koji vrijedii najmanje 50.000 eura? Dajte se odlučite već jednom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?