Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN MAMIĆ:

Uz ovakvu podršku svima u Ligi prvaka možemo pomrsiti račune!

Zoran Mamić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
25.08.2015.
u 23:03

'Moramo biti realni i ne očekivati velike stvari, iako ova momčad svakako ima potencijala.'

Trener Dinama Zoran Mamić nije skrivao oduševljenje nakon pobjede 4:1 i ukupnih 6:2 protiv Skenderbeua, za što je nagrada ulazak u skupine Lige prvaka, po peti put u povijesti i prvi za njega kao trenera. Otrčao je bratu Zdravku u zagrljaj odmah na kraju susreta i proslavio ovaj uspjeh.

– Sretan sam, emotivan je ovo trenutak i teško je dojmove skupiti pa opisati ovako rano – rekao je za HRT trener Mamić pa malo opisao utakmicu:

– Odmah smo primili gol nakon vodstva i to me zabrinulo, ali momčad je pokazala moć kao u Albaniji, dominirali smo i brzo poveli. Ali unatoč svim upozorenjima na poluvremenu, ostali smo bez igrača i čovjeku tad svašta prođe kroz glavu jer ostalo je više od 40 minuta do kraja, a svi mi u nogometu jako dobro znamo što se u tom vremenu može učiniti. Srećom, momčad je sjajno reagirala i pobijedili smo.

Naravno, slijedi slavlje, u blagajnu hrvatskog prvaka slit će se minimalno 15 milijuna eura. Ipak, neće to slavlje biti predugo, tek slijede pravi izazovi.

– Proslavit ćemo to i onda se pripremati za Slaven Belupo, a nakon toga slijedi dva tjedna pauze zbog reprezentativnih obaveza – kazao je trener modrih pa otkrio uz smijeh koje su mu želje za skupinu:

– Htio bih najjače iz svake jakosne skupine, neka to budu Bayern, Real i Manchester United.

Šalu na stranu, Maksimir čekaju velike utakmice i Dinamo sigurno ima što reći.

– Uz ovakvu podršku kao danas možemo svima pomrsiti račune, ali moramo biti realni i ne očekivati velike stvari, iako ova momčad svakako ima potencijala.

>> Dinamo veličanstvenom predstavom izborio ulazak u Ligu prvaka!

>> Dinamo peti put u Ligi prvaka - ovako je to izgledalo kroz povijest!

Komentara 50

ED
europski dinamo
23:48 25.08.2015.

Odlicno popunjen stadion unatoc kisi prije i pljusku za vrijeme tekme. Dinamova utvrda tribina Zapad opet krcata. Prati se svaki potez,daje podrska igracima,grmi Dinamo,Dinamo. To je Dinamo.

DU
Deleted user
23:46 25.08.2015.

Zašto ne može Maribor,Red Bull,Ludogorec,a Dinamo može?

DU
Deleted user
23:44 25.08.2015.

Bravo Dinamo,bravo Hrvatska,bravo braća Mamić...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije