Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADSKI DERBI

Zoran Mamić: Utakmice s Lokomotivom uvijek su teške i neizvjesne

Zoran Mamić i Duje Čop
Daniel Kasap/Pixsell
16.04.2015.
u 13:22

- Uvijek su te utakmice teške, neizvjesne, a često i stresne za nas koji vodimo momčad - rekao je Mamić o gradskom derbiju.

Dinamo će u petak (18.00) protiv Lokomotive odigrati gradski derbi. Trener Zoran Mamić nakon dugo vremena imat će sve igrače na raspolaganju.

- Čeka nas prvenstvena utakmica protiv ekipe koja nam rezultatski leži i brojke to pokazuju, no uvijek su te utakmice teške, neizvjesne, a često i stresne za nas koji vodimo momčad. Isto tako znamo da teren u Kranjčevićevoj nije u idealnom stanju kakvom bismo mi željeli, no moramo se tome prilagoditi i nastaviti seriju koju imamo kao i pripremiti se što bolje za srijedu i Rijeku - rekao je Mamić, prenosi stranica Dinama.

Hoće odmarati neke igrače budući da Dinamo u srijedu igra uzvratnu utakmicu polufinala kupa protiv Rijeke.

- Sigurno ne mogu svi igrati, a sada ih napokon imamo sve na broju jer nemamo više niti ozljeda niti suspenzija, ali želim što više standardizirati linije tako da mislim da se sastav koji će igrati sutra i onaj protiv Rijeke neće previše razlikovati. Možda tek u jednom ili dva imena.

Lokomotiva u posljednjih nekoliko utakmica nije na pravoj razini.

- Moram priznati da su me iznenadili neki njihovi rezultati, ali tako je to s oscilacijama mladih igrača kojih Lokomotiva ima jako puno. Ne uđu u utakmicu na pravi način i "nalete" na razigranog protivnika, ali sigurno nisu bez razloga treći na ljestvici i moramo biti pravi ako želimo ostvariti željeni rezultat - rekao je Mamić pa pohvalio trenera Lokomotive Tomislava Ivkovića.

- Trener Ivković i ja imamo vrlo dobar i korektan odnos. Sigurno je jedan od najboljih stručnjaka u našem nogometu koji bez obzira na odlaske, povrede, kartone i dolaske drži Lokomotivu pri vrhu.

>> Dinamovo pakleno ljeto: u 27 dana čak osam utakmica

Komentara 17

AL
alfredö
15:12 16.04.2015.

Ovo je toliko besmisleno, da cak niti tattini placeni komentatori ne pokusavaju da izglade situaciju,,

MO
mozdaznam
13:32 16.04.2015.

hahaha

MO
mozdaznam
13:32 16.04.2015.

hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije