Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Mamić:

'Protiv Lokosa nećemo se štedjeti za Hajduk, a nadam se da će se situacija s Ademijem popraviti'

Zoran Mamić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
12.03.2016.
u 12:53

Kad igramo međusobno na treningu onda su igrači motiviraniji i jači je intenzitet nego na utakmici u prvenstvu - kaže trener Dinama.

Dinamo će sutra (15 sati) u 27. kolu MAXtv Prve HNL dočekati Lokomotivu, a trener Zoran Mamić najavio je kako želi nastaviti pobjednički niz te zadržati prednost ispred drugoplasirane Rijeke.

- Cilj su nova tri boda i želimo se što bolje pripremiti za ono što nas čeka dalje. Lokomotiva ima dobru momčad i rezultate. Poletni su, brzi i 'živi' tako da trebamo biti jako oprezni. Rezultatski smo ih uvijek dobili, ali nikada nisu to bile jednostavne utakmice - naglasio je trener Dinama uoči susreta s četvrtom momčadi lige te dodao:

- Iza nas, Lokosi imaju najefikasniji napad ove sezone. A kako nemamo pravo na pogrešan korak igrat će najbolji mogući sastav. Nećemo se štedjeti za Hajduk.

Plavi u gradskom derbiju ne mogu računati na 'kartoniranog' Stojanovića, ali se zato u kadar vraćaju Sigali, Antolić i Soudani.

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Slavko Midžor/PIXSELL

Mamić se vratio i na pobjedu protiv Slaven Baelupa u prošlom kolu nakon koje je bio nezadovoljan igrom. No, nakon analize ipak je promijenio mišljenje.

- Moram priznati da sam u kasnijoj analizi utakmice malo promijenio sliku što mi je još jedna škola da ne trebam odmah nakon utakmice donositi zaključke. Nismo igrali dobro i možemo bolje, ali nije bilo niti onako loše kao što sam imao dojam neposredno nakon utakmice. Kad na utakmici ne pokažemo sve što vježbamo na treningu nisam zadovoljan. Recimo, kada igramo međusobno na treningu onda su igrači motiviraniji i jači je intenzitet nego na utakmici u prvenstvu - kazao je trener plavih te otkrio kako klub prati tržište u vezi mogućeg pojačanja na poziciji zadnjeg veznog.

- Iskreno, negdje u dubini duše se nadamo da bi se situacija oko Arijana Ademija mogla popraviti. Uskoro je novo ročište pa ćemo vidjeti - zaključio je Mamić.

>>BBB-i slave rođendan, pogledajte sažetak 30 godina njihova postojanja

Komentara 7

SO
sonce
14:13 12.03.2016.

Što su glasni cmizdravci sa rive.

Avatar white socks
white socks
13:52 12.03.2016.

A što ćete ako Hajduk ne bude htio igrat? Ako Brbić-Pavasović odluči da imaju pravo na to i da je HNS kriv ako ne registrira utakmici 3:0 za njih. Ne moraju bili pilići igrat ako im se ne igra.

NE
Nexe18
15:32 12.03.2016.

Bit će to utakmica s lokomotivom i trening s jajdukom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije