Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utakmica i koncert

BBB-i slave rođendan, pogledajte sažetak 30 godina njihova postojanja

BBB
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/25
12.03.2016.
u 11:17

Rođendan će danas proslaviti na utakmici Futsal Dinama protiv Vrgorca (subota 17 sati), a nakon toga odlaze na koncert.

Bad Blue Boysi danas slave svoj 30. rođendan. Iako je zagrebačka publika i prije tog vremena pratila Dinamo, od 17. ožujka 1986. godine počelo je organiziranije djelovanje, a dobili su i svoje ime koje je inspirirano popularnim filmom "Bad Boys" sa Seanom Pennom u glavnoj ulozi.

Boysi su u svojoj 'karijeri' prošli kroz niz iskušenja, od borbe za samostalnu Hrvatsku, preko borbe do povratka imena Dinamo pa sve do današnjeg neslaganja s upravom kluba, ali ništa ih nije slomilo. Kako sami u pjesmi pjevaju, "oni su otpor sistemu, do posljednjeg čovjeka."

Rođendan će danas proslaviti na utakmici Futsal Dinama protiv Vrgorca (subota 17 sati), a nakon toga odlaze na koncert.

"Za vikend Bad Blue Boysi slave trideseti rođendan. Slavlje započinje na utakmici u Kutiji šibica, a nastavlja se u Boogalou do ranih jutarnjih sati!", objavio je na svojim stranicama Futsal Dinamo.

Povodom rođendana BBB-i su objavili i video u kojem je sažeto 30 godina postojanja ove navijačke skupine pa pogledajte i prisjetite se kako je sve to izgledalo od samih početaka pa do danas...

>>Dinamo poziva navijače na derbi, a navijači na proslavu 30. rođendana

Komentara 15

GM
Gusta magla
11:42 12.03.2016.

Nekad su bili Bad Blue Boysi.....sad su nazalost Bernardic Blue Boysi...

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:47 12.03.2016.

delac, delac. Skupina je osnovana u travnom (i zaprudju) i ime je dobila po bad boy blue-omiljenom bendu nekolicine "osnivaca" I ako se vec koristi engleski naziv, onda je uvijek boys, ne boysi...ono "s" na kraju oznacava mnozinu, ne? Naravno, poznate su intelektualne mogucnosti i skolski uspjeh prosjecnog navijaca, pa nije ni cudno da oni to nisu znali.

DU
Deleted user
14:23 12.03.2016.

Izdajnici. Nije vama obljetnica. Pravim bbb je obljetnica. Vi si slavite pokušaje rušenja svetinje ispod crvene maske. Volim te Dinamo. BBB . Pa kaj ima veće od Dinama luzeri????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije