Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI U SAUDIJSKU ARABIJU

Zoran Mamić napušta klupu Dinama, iz Maksimira poručuju: Sve će se znati do kraja tjedna

Zoran Mamić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/6
20.06.2016.
u 14:51

Al-Nassr treći je najuspješniji saudijski klub koji je osvojio osam naslova prvaka. Mamić će biti u uglednom društvu trenera budući da su ga vodili Fabio Cannavaro, Walter Zenga i Rene Higuita koji je sada trener vratara.

Zoran Mamić na odlasku je iz Dinama! Arapski mediji pišu da je klub iz Saudijske Arabije Al Nassr postigao dogovor sa Zoranom Mamićem.

Da u priči ima istine, svjedoči i objava na Dinamovoj službenoj stranici (klubovi takve stvari obično ne komentiraju) u kojoj stoji:

"Želimo službeno potvrditi interes Al Nassra za našeg trenera. Sve detaljnije informacije klub će objaviti do kraja tjedna."

Al-Nassr treći je najuspješniji saudijski klub koji je osvojio osam naslova prvaka. Mamić će biti u uglednom društvu trenera budući da su ga vodili Fabio Cannavaro, Walter Zenga i Rene Higuita koji je sada trener vratara.

>> Dinamo starta s Vardarom

Komentara 45

Avatar wakanda
wakanda
18:50 20.06.2016.

svaka cast za uspjehe s dinamom ali s takvim igracima i konkurencijom (samo rijeka) bi moja baka bila prvak. problem je kod zokija i dinama kaj si ne zadaju neke vise ciljeve. ako osvojis kup i prvenstvo 11 godina zaredom kaj nije onda logicno i sportski da u europi napravis korak naprijed. dinamu je uspijeh samo kvalificiranje u ligu prvaka. bitno da su pare sjele na racun. i onda vec na presici prije poceteka lige prvaka idu izjave u stilu mi smo napravili uspjeh sto smo se kvalificirali u lp. samim time se otvaraju neka druga pitanja oko uprave i vodstava kluba.

BJ
Bjelovar112
15:03 20.06.2016.

pocelo je na opce zadovoljstvo protivnika Dinama

PA
pajopatak
19:28 20.06.2016.

Begaj Zoki dok možeš, Uskoci su sve bliže...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije