Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOJAM NAKON PORAZA

Zlatan Ibrahimović: Barcelona je najbolja, osvojit će Ligu prvaka!

Zlatan Ibrahimović
Reuters/PIXSELL
22.04.2015.
u 10:13

'Ne trebamo se zavaravati, bili su bolji. Što se nas tiče, do takvog rezultata ne može se doći u kratkom roku.'

Barcelona nije imala ni najmanje problema u četvrtfinalnim susretima Lige prvaka s PSG-om (3:1, 2:0) i dominantno je prošla u polufinale, a može se pohvaliti i činjenicom da su izbacili još jedne "milijardere" i aktualne prvake nakon Manchester Cityja. A da su bili daleko bolji ne skriva nitko, pa ni Zlatan Ibrahimović.

- Barcelona je najbolja momčad i vjerojatno će osvojiti Ligu prvaka. Ne trebamo se zavaravati, bili su bolji. Što se nas tiče, do takvog rezultata ne može se doći u kratkom roku - kazao je Zlatan Ibrahimović, a nadovezao se i predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi:

- Nadam se da nas mediji neće previše razapeti. Na početku smo stvaranja nečeg novog. Iza Barcelone je više od stotinu godina tradicije. U ovoj sezoni pokazali smo puno pozitivnih stvari, izbacili smo Chelsea i u skupini pobijedili Barcelonu.

Ipak, Al-Khelaifi žali za nesretnim okolnostima iz prve utakmice.

- Imali smo preveliki hendikep u prvoj utakmici, nedostajala su nam čak četvorica igrača.

>> Barcelona pokazala moć i s pet komada izbacila PSG, Neymar ušao u povijest

Komentara 1

Avatar Bakunin
Bakunin
10:22 22.04.2015.

Ma daj Zlatane ne pretjeruj ,ti još nisi vidio NK Maribor ..kad još na kraju sezone od Dortmunda na poklon dobiju Janeza Kampla{mali se nije snašao u njemačkom nogometu jer oni prebrzo igraju} ima da poharaju LP!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije