Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI BRANIČ

Zakomplicirao se transfer Ćorluke u Bayern: Lokomotiv želi više novca, u igru se uključio još jedan klub

Vedran Ćorluka, Mateo kovačić, Luka Modrić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/5
07.07.2016.
u 17:44

Jedini klub koji je za Ćorluku spreman dati traženi iznos još je jedan moskovski klub - Spartak

Zakomplicirao se transfer Vedrana Ćorluke u Bayern. Naime, moskovski Lokomotiv podignuo je visinu oštete što Bavarci trenutno ne žele platiti.

Naime, Lokomotiv je u početku tražio sedam milijuna eura za hrvatskog reprezentativca, ali sada su se očito predomislili i žele 11. Bayern zasad na to ne pristaje pa je došlo do trzavica u transferu.

Jedini klub koji je za Ćorluku spreman dati traženi iznos još je jedan moskovski klub - Spartak. Inače, pouzdani hrvatski branič s Lokomotivom ima ugovor do 2018. godine.

>> Ćorluka postao svjetski hit, urnebesne montaže nasmijat će vas do suza

Komentara 6

AN
Andrea79
21:16 07.07.2016.

Nije istina...Njemci nigdje ne pišu o transferu da bi Ćorluka prešo u Bayern...njima će dođi Matts Hummels...pitam se otkud vi skupljate te informacije....

MU
muh
05:35 08.07.2016.

Izgleda da mu hoče manager podiči cijenu u Njemačkoj nigdje nema ni riječi o čorluki i Bayernu.

YO
yopi
00:56 11.07.2016.

Ja i dalje ne kuzim od kud informacija da je transfer Corluke gotova stvar.Corluka ne ide u Bayern niti je trebao ikada ici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije