Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Wolfsburg porazom otklonio svaku sumnju - Bayern prvak treću godinu zaredom!

Bayern
Reuters/PIXSELL
26.04.2015.
u 18:37

Osim osvajanja Bundeslige, momčad s juga Njemačke nalazi se u konkurenciji za osvajanje kupa (polufinale protiv Borussije Dortmund) i Lige prvaka (polufinale protiv Barcelone).

Bayern je i treći puta zaredom prvak Njemačke. Jer Wolfsburg je 'pao' protiv Borussije Mönchengladbach 1:0 i šampanjac se u Münchenu mogao otvoriti.

Momčad Pepa Guardiole u subotu je slavila 1:0 protiv Herthe i tako pobjegla na 15 bodova drugoplasiranim vukovima. Zato je momčadi iz Wolfsburga, ne bi li matematički ostali u igri, bilo bitno pobijediti danas, no momčad Ivana Perišića (igrao do 68. minute) 'pala je u 90. minuti golom Maxa Krusea.

Prošle sezone Bavarci su osigurali naslov rekordno rano, bilo je to krajem ožujka. Ove godine zasjeli su na vrh u 5. kolu i od tada konstantno su na vrhu Bundeslige.

Osim osvajanja Bundeslige, momčad s juga Njemačke nalazi se u konkurenciji za osvajanje kupa (polufinale protiv Borussije Dortmund) i Lige prvaka (polufinale protiv Barcelone).

>> 'Ovaj Bayern je dobar, ali Heynckesov je bio bolji, to je zaista bio atomski nogomet!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije