Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA ZA TRENERA

West Ham se zbog loših rezultata oglasio priopćenjem, evo što kažu o Slavenu Biliću!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
02.04.2017.
u 13:35

"Kako bismo jednom za svagda prekinuli špekulacije, upravni odbor West Hama smatra važnim objaviti da imamo stopostotnu vjeru u Slavena Bilića i njegovu sposobnost da vodi West Ham", stoji u priopćenju.

Slaven Bilić jučer je s West Hamom upisao četvrti poraz zaredom i tako klub doveo u opasnu situaciju. Engleski mediji nagađaju tko bi mogao biti njegov nasljednik pa se upravni odbor West Hama oglasio priopćenjem u kojem je dao punu potporu bivšem hrvatskom izborniku. 

"Kako bismo jednom za svagda prekinuli špekulacije, upravni odbor West Hama smatra važnim objaviti da imamo stopostotnu vjeru u Slavena Bilića i njegovu sposobnost da vodi West Ham. Unatoč nagađanjima u medijima, pozicija menadžera nije upitna. Slaven i njegov stožer imaju punu podršku momčadi i velike većine navijača", stoji u priopćenju.

No, Bilić je svjestan da mora dignuti momčad.

- Moja budućnost? Motiviran sam, nastavit ću raditi. Ali, ako nastavimo raditi ovako puno grešaka, morat ću otići - rekao je Bilić jučer nakon poraza od Hulla.

>> Bilić pretrpio četvrti poraz zaredom, a Palace šokirao vodeći Chelsea!

Komentara 2

DU
Deleted user
14:25 02.04.2017.

100%podrska?Dani su odbrojani za Bilica i on to vrlo dobro zna.Jedini spas je ne izgubit i ponekad pobjedit i nikakve izjave o 100%

ZA
zanaše1
15:23 02.04.2017.

Trener lažnjak.Populist,voli naslikavanje i kvazihumor dosjetke koje Englezi vole al dok imaš neke rezultate Al koolko pratim nema više naslikavanja i dosjetki.Biliću pročitana knjigo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije