Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljska utakmica

Vlašić i Ohandza strijelci u Hajdukovoj pobjedi protiv Dnipra

Hajduk
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/6
25.01.2017.
u 18:28

Hajduk će 30. siječnja također u Beleku igrati protiv slovačkog prvaka Trenčina, a 2. veljače bijelim" slijedi dvoboj s rumunjskom Steauom

U prvom susretu igranom na zimskim pripremama u turskom Beleku splitski je Hajduk nadigrao ukrajinski Dnipro s 2:0. 

Pogotke su za momčad Joana Carilla postigli Nikola Vlašić (2) i Franck Ohandza (63). 

Hajduk će 30. siječnja također u Beleku igrati protiv slovačkog prvaka Trenčina, a 2. veljače bijelim" slijedi dvoboj s rumunjskom Steauom. 

Zanimljivo je da su u Beleku na priprema i nogometaši Dinama koji su prvu utakmicu također igrali i pobijedili Dnipro s 3:1, u četvrtak igraju protiv poljskog Zaglebiea, a potom slijede utakmice s Rostovom, Slovanom iz Bratislave i ukrajinskom Zorjom. 

Vodeća momčad HNL-a Rijeka u četvrtak igra protiv slovenskog Celja, a u petak putuje na pripreme u Portugal.

Komentara 1

DU
Deleted user
20:15 25.01.2017.

Miriše na titulu! Hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije