Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška Baždareviću

Vaha igračima BiH: Manje pričajte, a više se posvetite igri

Algeria's coach Vahid Halilhodzic celebrates their first goal during the 2014 World Cup Group H soccer match between South Korea and Algeria at the Beira Rio stadium in Porto Alegre June 22, 2014.  REUTERS/Damir Sagolj (BRAZIL  - Tags: TPX IMAGES OF THE D
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/5
17.11.2015.
u 13:33

- Izborniku treba dati podršku i produžiti ugovor s njim. Napravio je nekoliko jako dobrih rezultata, žao mi je da nije došao do konačnog slavlja.

U Bosni i Hercegovini vlada veliko razočaranje jer se njihova nogometna reprezentacija nije plasirala na Europsko prvenstvo. Irska ih je u uzvratnoj utakmici dokvalifikacija pobijedila sa 2:0 i srušila im snove, a neki mediji odmah su pokrenuli priču kako bi Mehmed Baždarević mogao napustiti izborničko mjesto. Ipak, Vahid Halilhodžić smatra da bi to bilo pogrešno.

- Bila je to velika prilika za BiH da se plasira na Euro. Uspjeli su se podići tijekom kvalifikacija, ali neki igrači se trebaju pogledati nakon utakmice protiv Irske. Ranije nije valjao Sušić, sada vjerojatno neće valjati Baždarević... Velika je odgovornost na igračima. Trebaju se manje posvećivati pričanju, a više igri, rekao je Vaha za Klix.ba i dodao:

- Izborniku treba dati podršku i produžiti ugovor s njim. Napravio je nekoliko jako dobrih rezultata, žao mi je da nije došao do konačnog slavlja.

>>Izbornik BiH zaplakao: Tužan sam, sudac je bio najlošiji pojedinac!

Komentara 6

Avatar Pravednik80
Pravednik80
16:21 17.11.2015.

Muslimanima niti nije mjesto na Europskom prvenstvu. NIti su civilizirani, niti prilagođeni, a da ne govorimo da se ponašaju kao da zaostaju 3 stoljeća za Europom.

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
15:01 17.11.2015.

A što bi tek rekao za Janeze!!!!??????

Avatar Bakunin
Bakunin
17:43 17.11.2015.

Admine stoko retardirana nabijem ti mamu u usranu bulju od kad je sukladno pravilima postavljati pornografiju na mjesto Avatara .......dali ti osim drkanja išta radiš jer bi inače uočio Avatar imbecila pod nikom ,,Balkanski Hrvat,, ..izgleda kad je bog dijelio mozak tebe je mudro zaobišao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije