Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baždarević u suzama

Izbornik BiH zaplakao: Tužan sam, sudac je bio najlošiji pojedinac!

Baždarević
Foto: Screenshot
17.11.2015.
u 08:35

– U prvom poluvremenu nismo bili jaki i čvrsti da izdržimo. Primili smo golove iz dvije pogreške nakon kojih se bilo teško vraćati u igru

Nogometaši Irske sinoć su u Dublinu pobijedili BiH sa 2:0 i plasirali se na Europsko prvenstvo. Oba pogotka postigao je igrač Stokea Jonathan Walters te tako razveselio svoje navijače.

S druge pak strane, naši susjedi su šokirani, vjerovali su da će napokon i oni proći kroz doigravanje, ali nisu uspjeli. Mehmed Baždarević reprezentaciju je preuzeo u lošem stanju s vrlo malim izgledima da se uopće domognu dokvalifikacija, ali napravio je seriju odličnih rezultata (samo ih je Belgija pobijedila) i vjerovao da će na kraju slaviti plasman na  veliko natjecanja. Sada je, naravno, iznimno razočaran.

– Teško je govoriti u ovom trenutku i analizirati bilo što. Žao mi je, tužan sam zbog svih navijača – rekao je Baždarević koji je pustio suzu pa dodao:

– U prvom poluvremenu nismo bili jaki i čvrsti da izdržimo. Primili smo golove iz dvije pogreške nakon kojih se bilo teško vraćati u igru. U ovakvim utakmicama mora se više pokazati i na ovoj razini se ne mogu činiti takve greške koje smo skupo platili.

Irci su prvi gol zabili iz jedanaesterca...

– Mislim da je to bila prestroga odluka. Sudac nije bio dobar, on je bio najlošiji pojedinac na terenu.

Za kraj je otkrio gdje je njegova momčad izgubila šansu...

– U Zenici. Ondje smo morali napraviti bolji rezultat jer znali smo što nas ovdje čeka. Morali smo ovamo doputovati s vodstvom.

>>Walters zavio Bosnu i Hercegovinu u crno, Irska se plasirala na Euro!

>>Skandal u Dublinu! Navijači BiH prekinuli minutu šutnje za pariške žrtve!

Komentara 21

MA
Majur
10:20 17.11.2015.

Onog dana kad ste sa turskim zastavama slavili poraz hrvatske(to nisu pojedinci bili)....ja sam odustao od navijanja za vas.

DM
drazen.muhvic
09:37 17.11.2015.

Nije kriv sudac, nego ih je Allah kaznio zato što su u sastavu imali nekolicinu igrača-nevjernika... :P

LI
Lisabon
09:39 17.11.2015.

Pa nije to tragedija.Kad veceras ispadne Slovenija,eto mogucnosti da se formira "skupina smrti" na ovim prostorima te da se organizira ljetni turnir.BiH,Srbija,Makedonija,Crna Gora i Slovenija ,a pridruziti ce se i Torcida (koja ionako bojkotira HR repku.Kakve ce to utakmice biti !!!!!!Cudo jedno,a tek navijanje,bakljade,razbijanje automobila,zajednicko vrijedjanje.Prava prilika za promociju nogometa (fudbal-a).Neprocjenjivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije