Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL, 16. kolo

Osijek pobijedio Hajduk u Gradskom vrtu!

Osijek - Hajduk
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/8
07.11.2015.
u 16:56

Bijeli su na put krenuli bez Ohandze, Pejića, Nižića, a u Splitu je ostao i nedovoljno zaliječeni Velazquez.

Nakon niza od 11 utakmica bez poraza i zasjedanja na vrh HNL-a, Hajduk je posustao. Prvo je stiglo prizemljenje i poraz od Rijeke (0:3), a danas je u 16. kolu HNL-a slavio i Osijek. Momčad Zorana Zekića u 16. kolu HNL-a u Gradskom vrtu pobijedila je sa 1:0.

Hajduk je na put otišao bez dosta prvotimaca, nije bilo Ohandze, Pejića, Nižića i Velazqueza, a u prvom dijelu Burićeva momčad bila je potpuno bezopasna. Osijek je, pak, ima nekoliko prilika, a najbolju u osmoj minuti nije iskoristio Lesjak. Milić je srušio Arsenića u kaznenom prostoru, a Dalibor Mlakar pokazao na bijelu točku, no udarac Lesjaka obranio je Lovre Kalinić.

Kad već tada Osijek nije došao u vodstvo, dogodilo se to u 41. minuti. Škorić je uposlio Tomislava Šarića, a on preciznim udarcem zabio za vodstvo domaćina.

U nastavku je Hajduk imao prividnu inicijativu, hvatao je prednost, ali bez konkretne prilike. Ništa značajno Burićeva momčad nije napravila pa je Osijek zasluženo stigao do svoje treće pobjede u ovom prvenstvu. Ostao je i dalje deveti sa 13 bodova, dok je Hajduk i dalje na drugoj poziciji s dva boda više od Dinama, ali ima i susret više.

>>Mamić: Ćorić neće igrati, a možda ga prodamo ako nas ponuda zadovolji!

Ključne riječi

Komentara 34

DU
Deleted user
17:21 07.11.2015.

Priča se medju hajdukovim navijačima u Osijeku da su braća Mamić vidjena kaoko nešto petljaju oko osječkog stadionskog semafora tijekom prvog poluvremena, da su ga "zakočili" nakon Osijekovog pogotka i time direktno utjecali na poraz Hajduka. Direktni očevidac - Marin Brbić.

Avatar feudalac
feudalac
16:04 07.11.2015.

...kada bi ovaj hajduk, nedaj bože osvojio prvenstvo, to bi bio, ne sumrak nego potpuni mrak hrvatskog nogometa.

PU
Pukovnik10
16:01 07.11.2015.

hajdukov cirkus kolorado.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije