Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante ipak odlazi?

Mamić: Ćorić neće igrati, a možda ga prodamo ako nas ponuda zadovolji!

Ante Ćorić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/7
07.11.2015.
u 13:33

- S ovakvim se slučajem još nisam susreo, dečko ima 18 godina, ja sam ga stavio u prvu momčad, ja sam mu dao kapetansku traku...

Dinamo u 16. kolu HNL-a na Maksimiru dočekuje Istru, ali utakmica je pala u drugi plan nakon istupa Ante Ćorića, talentiranog nogometaša koji je najavio svoj odlazak iz Dinama. Kako kaže, nezadovoljan je odnosom kluba, a navodno ima i izdašnu ponudu. Zoran Mamić na konferenciji za novinare progovorio je i o toj temi.

- Ako Porto pošalje ponudu koja nas zadovoljava, opcija prodaje nije nemoguća, rekao je Mamić pa odgovorio na pitanje hoće li Ante igrati sutra.

- Nije psihički spreman za utakmicu. Što se kazne tiče, imam je u glavi, ali to nije za javnost. Prvo ću je priopćit njemu i momčadi. Jučer sam razgovarao s njim, ali vidim po novim napisima u medijima da on nema namjeru igrati i zato neće biti u konkurenciji za utakmicu.

A kada ste prije jučer zadnji put razgovarali s njim?

- Prekjučer. S ovakvim se slučajem još nisam susreo, dečko ima 18 godina, ja sam ga stavio u prvu momčad, ja sam mu dao kapetansku traku... A kada je potpisao ugovor, bio je punoljetan, a kad to potpišeš, to sa sobom novi neka prava, ali i obaveze kojih se treba pridržavati, zaključio je Zoran Mamić.

>>Ćorić: Mamić je napravio priču za javnost, ali poduzet ću sve da odem iz Dinama!

>>Najavom kaznice Ćoriću Mamić griješi, zaslužuje veliku kaznu!

Komentara 25

Avatar usainbolt
usainbolt
13:51 07.11.2015.

stavit cijenu od 20 mil. eura i to je to, šta si je klinac umislio da može nekakvim ultimatumima ishodovati odlazak samo tako?

ML
Mlad75
14:25 07.11.2015.

Izgleda ovaj mali Ćorić se pravi lud....SAD bi on išao iz Dinama, a potpisao je ugovor prije pola godine....Al nije problem nek ide, ako pronađe klub koji će Dinamu platiti ošteti od 20 miliona eura može ići....pa što on misli da je ugovor bezvezna obveza, ljudi potpišu Ugovore na poslu, sa bankom i svi ih moraju poštovati, a on si sa 18 godina umislio da može potpisati petogodišnji ugovor i onda valjda nakon pola godine preseliti u drugi klub za kikiriki.....pa ne ide to tako....i veci igraci su bili ne zadovoljni statusom u klubovima pa su grijali klupu jer nisu postivali pravila kluba...

DU
Deleted user
14:41 07.11.2015.

Ma kaj je sad. Ak Čorić ima nešto reći neka kaže jasno i glasno. Svi nešto natucaju...... daj reci crno-bijelo kak stvari stoje. Volim ga kao Dinamovca i kao igrača ,ali čini se da tu strplenja fali. Bubni 20 miljaa i nek ide. Ili do 2020g. fino na Hitrecu neka freestyle izvodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije