Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izdaja ili patka?

Bomba iz Turske! Nećete vjerovati s kim pregovara Slaven Bilić!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
04.06.2015.
u 11:47

- Opraštam se od Bešiktaša i stvarno sam tužan jer završava najbolji dio moje karijere, govorio je Bilić na rastanku od Bešiktaša

Slaven Bilić u petak se pobjedom i službeno oprostio od Bešiktaša s kojim je završio na trećem mjestu turskog prvenstva. Iako je s predsjednikom kluba dogovorio rastanak, u izjavama nakon utakmice govorio je kako je ponosan što je bio dio ovoga kluba, a navijači su ga ispratili ovacijama.

- Opraštam se od Bešiktaša i stvarno sam tužan jer završava najbolji dio moje karijere. Bez obzira na sve, ponosan sam na ono što sam postigao sa svojim stručnim stožerom, slatkorječiv je bio Bilić pa je stoga najnovija vijest iz Turske pomalo šokantna.

Naime, turski mediji raspisali su se o tome da je Bilić u pregovorima s Fenerbahčeom, mrskim rivalom Bešiktaša! U njihovim tekstovima stoji da je Fener ostao bez trenera (Ismail Kartal otišao je jer nije uspio obraniti titulu prvaka), a da predsjednik kluba sa simpatijama gleda prema hrvatskom stručnjaku i volio bi ga dovesti, a navodno je već uspostavljen i prvi kontakt te dogovoren razgovor.

Tamošnji mediji javljaju da su Fener već odbili Luciano Spalletti, Patrick Vieira i Aykut Kocaman pa je dolazak Bilića postao realna opcija.

Foto: VLm

Komentara 13

Avatar Hrvat300
Hrvat300
12:18 04.06.2015.

To je samo kod nas izdaja kad se prelazi iz Hajduka u Dinamo i obratno.To je svuda drugdje u Svijetu normalno.

AN
Android
12:05 04.06.2015.

Slavene pamet u glavu. "Nije sve u šoldima".

ČP
čovjek-puding
12:59 04.06.2015.

Nemoj ići Slavene! Ostani u dobrom sjećanju navijačima Bešiktaša, ovako će te zamrziti. A imaš ponudu iz Premiershipa od West Hama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije