Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik HNS-a

Šuker: Najvažniji zaključak jest da su Mamići i Vrabanović nevini!

Davor Šuker
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
07.07.2015.
u 15:32

- Vidio sam veliko jedinstvo, mogu to reći u ime Izvršnog odbora. Razgovarali smo o puno tema i donijeli puno vrijednih zaključaka

Nakon zasjedanja Izvršnog odbora HNS-a, predsjednik krovne nogometne organizacije u Hrvatskoj Davor Šuker došao je na konferenciju za novinare. Već dugo se nije vidjela takva gužva, javnost s nestrpljenjem čeka što će čelnik reći o uhićenjima braće Mamić i Damira Vrbanovića.

Otkako je započela ova afera, Šuker se nije oglasio, a odmah je objavio da će se obratiti upravo danas.

- Vidio sam veliko jedinstvo, mogu to reći u ime Izvršnog odbora. Razgovarali smo o puno tema i donijeli puno vrijednih zaključaka - započeo je Šuker pa nastavio:

- Savez ima program po kojem će raditi. Najvažniji zaključak je da do sudske odluke za naše prijatelje Zdravka Mamića i Vrbanovića, kao i osobnog prijatelja i bivšeg vatrenog Zorana, jest da su oni nevini. Pričekajmo odluku. HNS će se držati da činjenice da su nevini dok se ne dokaže suprotno. Nadam se da ćemo na kraju biti svi zadovoljni. HNS je baza od 150 tisuća sportaša, 300 tisuća djelatnika, nogomet nije samo prva liga.

Osvrnuo se i na svastiku u Splitu, kao i za njegovu navodnu aferu s kladioničarskom mafijom.

- Želim vjerovati da je sve slučajno, ali kad trebamo prokazati Hrvatsku u europskim vodama, tu smo prvi. Na mom primjeru klađenja, tko može opravdati sve napisano o kladioničarskoj mafiji koja je 2009.  bila predmet bochumskog suda?! U to vrijeme sam bio u Njemačkoj, za mene je slučaj gotov...

Jeste li suspendirali Mamića?

- Pročitajte priopćenje koje je HNS poslao...

>>HNS se oglasio oko uhićenja Mamića i Vrbanovića

>>USKOK predložio 80-ak svjedoka: Svjedočit će Drpić, Kasalo, Deverić, Škegro, obitelj Mamić…

>>Umjesto proljeća u Europi želi jesen na slobodi

Komentara 80

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
15:55 07.07.2015.

Sjećam se kako su u slučaju bandić, oni vršci pipaka na korupcijskoj hobotnici počeli pjevati jednu te istu pjesmu, pa je onda bandić izašao, pa zvao svjedoke da mijenjaju iskaz, pa opet u zatvor. Što je pjesnik htio reći, kad ovi plaćenici oko tebe vide da ti toneš, jako brzo će napustiti brod, a pri tome izvući iz ormara neku ljupku informaciju o 100% "legalnim" radnjama. Ako me pamćenje moje ne vara, veeeelikog Vidoševića je pokopala tajnica i njezini papiri zakopani u vrtu. Tko zna tko od "plaćenika" u sportu, ima svoju rupu u zadnjem dvorištu i tko zna što se na njima nalazi. Ne bi bio tako siguran, na mjestu visoko inteligentnog Šukera i njegovog odbora za "sigurnost u sportu". Također, umješanost politike u bilo kojem slučaju ovdje spomenutom, NE ISKLJUČUJE krivnju osumnjičenih, zar ne? Protupravno djelo je počinjeno (ako je) bez obzira na čiju je inicijativu pokrenuto!?

CA
carlo20
15:54 07.07.2015.

Naravno da su nevini dok im se ne dokaže krivnja. Partija, dežurni sdp komentatori i mediji su zadnji koji će nekome suditi! Sud ima zadnju!

Avatar AnteMostar
AnteMostar
15:45 07.07.2015.

Molim zvjezdaše da ne komentiraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije