Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotov transfer

Stigla i potvrda: Marko Pjaca novi je igrač Juventusa u rekordnom transferu!

Marko Pjaca
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
19.07.2016.
u 13:29

Pjaca je ovim transferom srušio rekord kada je riječ o odlascima iz HNL-a. Prije njega najskuplji transfer bio je onaj Luke Modrića, koji je iz Dinama u Tottenham otišao za 21 milijun eura.

Marko Pjaca novi je igrač Juventusa. Dinamova nada nakon dugih pregovora napokon je i službeno postala dio torinskog kluba, a Dinamu bi trebalo pripasti 22,5 milijuna eura.

Pjaca je u društvu svog agenta Marka Naletilića stigao u klub i sve je bilo brzo riješeno. Pjaca će uskoro preseliti u Italiju i postati novi suigrač Marija Mandžukića, ali bi prije toga trebao imati oproštaj od Dinamovih navijača jer je najavljen u početnom sastavu za sutrašnju utakmicu drugog pretkola Lige prvaka protiv Vardara.

– Marko će igrati od prve minute. To je velika stvar za nas. U prvoj ga nije bilo zbog problema sa sinusima, sada je dobar. Biti će od velike koristi u igri – kazao je Cico Kranjčar.

Pjaca je ovim transferom srušio rekord kada je riječ o odlascima iz HNL-a. Prije njega najskuplji transfer bio je onaj Luke Modrića koji je iz Dinama u Tottenham otišao za 21 milijun eura.

>>Evo kako se Pjaca emotivno oprostio od Dinama: 'Sutra je zadnja utakmica'

Komentara 20

Avatar petrolio
petrolio
13:45 19.07.2016.

svaka čast marku i dnimau na transferu i sretno u nastavku karijere..uživali smo gledati tvoje driblinge, prodore, udarce na gol zaslužio si ovaj transfer...izrastaš u vrhunskog igrača, ali s nogama čvrsto na zemlji...mi dinamovci i dalje ćemo te doživljavati kaoo našega, s nadom da ćeš kroz makar pred kraj karijere opet zaigrati 1-2 sezone u svetom plavom dresu! sretno Marko!

BU
budaigigo
13:49 19.07.2016.

Bravo marko,hvala na svemu i sretno!

PO
PowerPoint
14:15 19.07.2016.

Uskoro u postupku, novi zakon o sportu "Dinamu zabraniti transfere veće od 10 milijuna eura, sramote hajduk koji jedva nekog proda za 10 tisuća eura".....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije