Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komedija u Kranjčevićevoj

Stao na gol nakon isključenja vratara pa primio presmiješan pogodak

gol
Foto: Screenshot Dailymotion
04.11.2014.
u 12:30

Vratar Dreven dobio je crveni karton pa je na vrata morao Istrin stoper Graf.

Jučerašnja utakmica Lokomotive i Istre obilovala je neobičnim situacijama i okolnostima. Lokomotiva je slavila 4:2 nakon što je gubila 2:0, a zanimljivo da je to već treći put zaredom da se u susretima ovih momčad događa prijelaz "iz dva u jedan".

Riječ je o kladioničarskoj opciji prema kojoj jedna momčad vodi na poluvremenu, dok druga pobijedi na kraju.

Susret je obilježio i jedanaesterac koji je skrivio gostujući vratar Dreven. On je isključen i to u trenutku kad je trener Igor Pamić već napravio tri izmjene pa je na vrata morao stoper Graf.

Istrin stoper čak je uspio i obraniti jedan opasan pokušaj Rukavine, no nakon toga, pogodak koji je primio nakon udarca Kolara, dobro je nasmijao gledatelje u Kranjčevićevoj. U videu pogledajte taj pogodak.

>>Treći put zaredom da utakmice Istre i Lokomotive završavaju 'iz dva u jedan'

Komentara 1

MA
magnum2013
12:42 04.11.2014.

Hahahaha, zaista su ovi novinari VL za nasmijati!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije