Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNO

Treći put zaredom da utakmice Istre i Lokomotive završavaju 'iz dva u jedan'

Lokomotiva - Istra
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
03.11.2014.
u 21:46

Riječ je o kladioničarskoj opciji prema kojoj jedna momčad vodi na poluvremenu, dok druga pobijedi na kraju. Danas je Istra vodila 2:1 na poluvremenu, na koncu je Lokomotiva slavila 4:2.

Lokomotiva je danas svladala Istru s 4:2 nakon što je gubila 2:0, a zanimljivo da je to već treći put zaredom da se u susretima ovih momčad događa prijelaz "iz dva u jedan".

Riječ je o kladioničarskoj opciji prema kojoj jedna momčad vodi na poluvremenu, dok druga pobijedi na kraju. Danas je Istra vodila 2:1 na poluvremenu, na koncu je Lokomotiva slavila 4:2.

To "znaju“ i kladionice pa je tako danas tečaj na prijelaz u hrvatskim kladionicama varirao između 12 i 15 (inače je kvota na tu opciju oko 25), dok je u jednoj makedonskoj kladionici tečaj na prijelaz bio 2.5, piše Goal.com.

Slična situacija dogodila se i 16. kolovoza u Puli kada je Istra slavila s 3:2 nakon što je na Lokomotiva na poluvremenu vodila 1:0. Krajem prošle sezone, 16. travnja, Istra je na Maksimiru vodila 1:0, ali su lokosi na kraju slavili 3:2.

Prijelaz "iz jedan u dva" dogodio se u posljednja tri susreta Lokomotive i Istre, a u zadnjih pet međusobnih utakmica čak četiri puta!

>> Lokomotiva nakon preokreta svladala Istru

Komentara 4

MA
magnum2013
08:05 04.11.2014.

Evo vam još jednog "bisera" iz pera "novinara" VL. Ovaj puta nemamo ni potpis tko je to smislio, jer je valjda ima ipak malo srama kad se pišu ovakovi uradci. Da su na meti ovaj tjedan opet Lokomotiva i Dinamo opet nas ne ćudi. Dinamo igra EL, a Lokomotivu onako usput da novinari spomenu jer se po njima radi o nekim sumnjivim radnjama. Nije prvi put da se novinari razbacuju svojim "znanjem" no to smo već navikli od ovog lista u Lijepoj našoj. Još da je naš, valjda bi pisao i o nećem drugom.

RA
rada1811
22:23 03.11.2014.

Ma nebi oni to ,slučajno svaki put

PA
pavel1001
06:44 04.11.2014.

to su posteni ljudi,to je slucajno... 2/1

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije