Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripremna utakmica

Srna postigao autogol, Dinamo nadigrao Šahtar, ali završilo je 1:1!

Dinamo
Foto: Screenshot
1/2
02.02.2015.
u 18:55

U svakom slučaju, bila je to odlična utakmica i sjajna provjera za obje momčadi. Dinamo može biti ponosan na to kako je odigrao, posebno ako se u obzir uzme da Šahtar pripada samom vrhu europskog nogometa

Dinamo je u prijateljskoj utakmici u Španjolskoj remizirao sa Šahtarom, završilo je 1:1. Bila je to utakmica u kojoj je hrvatski prvak dominirao i bio bolji, posebno u prvom dijelu, ali zakazala je realizacija.

Posebno se istaknuo mladi Marko Pjaca, za kojeg je Dinamo prije nekoliko dana odbio izdašnu ponudu. Pjaca je bio rastrčan u prvom dijelu i odlično razigravao momčad. Upravo nakon njegove akcije modri su i poveli. Probio se po strani i ubacio, a u kaznenom prostoru loše je reagirao Darijo Srna i postigao autogol.

Šahtar je izjednačio u 25. minuti nakon pogreške Dinama. Fernandes je loše vratio prema braničima, Taison uzeo loptu, a Luiz Adriano prebacio istrčalog Eduarda. Pred kraj prvog poluvremena sudac je donio dvije sumnjive odluke na štetu Dinama. Prvo nije dosudio jedanaesterac nakon što je Ademi srušen, a poslije je Douglasu dao samo žuti karton zbog udaranja Ćorića.

U nastavku susreta Dinamo je malo pao, ali golova nije bilo. Ipak, najbolju priliku imao je Šahtar u 68. minuti kada je nakon kornera Gladkiy pucao glavom, ali odlično je reagirao vratar Dinama. 

U svakom slučaju, bila je to odlična utakmica i sjajna provjera za obje momčadi. Dinamo može biti ponosan kako je odigrao, posebno ako se u obzir uzme da Šahtar pripada samom vrhu europskog nogometa, a uskoro ga očekuje susret osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna!

Dinamo je završio pripreme u Španjolskoj i sutra se vraća u Zagreb.

Početni sastavi:

Dinamo: Eduardo – Pinto, Sigali, Taravel, Matel – Ademi, Machado, Ćorić – Pjaca, Fernandes, Henriquez

Šahtar: Pjatov – Srna, Krjuvtsov, Ordets, Ismaily – Fernando, Fred – Douglas Costa, Alex Teixeira, Taison – Luiz Adriano

>>Pogledajte kako je Zdravko Mamić naguravao brata Zorana i vrijeđao suce!

Komentara 8

DI
dinamojavolim1
19:10 02.02.2015.

bravo dinamooooo svaka cast decki

DI
dinamojavolim1
18:48 02.02.2015.

zna srna di je najpametnije zavrsit karijeru:) dario dobrodosao si

BA
bajbok11
18:30 02.02.2015.

Delač piše kod Dinamovog gola običnim fontom a kod Shakhtaravog boldano. Više se ni ne srami svoje mržnje prema klubu kojeg je zadužen pratiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije