Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izazvao incident

Pogledajte kako je Zdravko Mamić naguravao brata Zorana i vrijeđao suce!

Zdravko Mamić
Foto: Screenshot
1/2
02.02.2015.
u 18:08

"Ne ideš nikamo, prijateljska je utakmica", rekao je i počeo naguravati mlađeg brata, a zatim se okrenuo pomoćnom sucu pa počeo i njega psovati.

Dinamo je danas igrao prijateljsku utakmicu protiv Šahtara, a incident pred kraj prvog dijela malo je pokvario dojam. Naime, Douglas je udario Ćorića i dobio samo žuti karton, zbog čega je reagirala cijela klupa Dinama. Posebno burno reagirao je Zdravko Mamić.

"Steraj ga u pi... materinu, Cvitanoviću. To je idiot!" vikao je Zdravko, a Zoran je ušao u teren i protestirao. U jednom trenutku sudac je došao do trenera Dinama i rukom mu pokazao da se makne, a to je ponovno razljutilo Zdravka.

"Ne ideš nikamo, prijateljska je utakmica", rekao je i počeo naguravati mlađeg brata, a zatim se okrenuo pomoćnom sucu pa počeo i njega psovati.

Cijeli događaj možete vidjeti od 40. do 43. minute na videu!

>>Srna postigao autogol, Dinamo nadigrao Šahtar, ali završilo je 1:1!

Ključne riječi

Komentara 61

ES
esseker71
11:09 03.02.2015.

Maminjo je u stanju skociti na svakoga tko takne Dinamo i dinamovu mladost (u ovom slucaju Coric). Igrac Sahtara je zasluzio crveni karton. Tome nije mjesto na prijateljskoj utakmici. Sto je Mamic trebao napraviti? Zapljeskati sucu? Koliko puta ste vi,, svaki od vas skocili braniti nekoga svoga? Jel moguce da su svi ovi sto vide zamjerku u Mamicevoj psovki, nisu nikada opsovali?

BI
bigstar
20:50 02.02.2015.

Hajduk kad izgubi od goska iz gabele prica se o dobroj igri,velikoj potraznji za igracima,napretku...dinamo je remizirao sa shatarom,a vi izmisljate dogadaje sa bombasticnim naslovima...bravo!

TR
trnava
09:47 03.02.2015.

Dragi zadojeni dječaci, koji subjektivno i nekritički branite Maminja, poslušajte video isječak, pritom izvadite vatu iz ušiju, i čut ćete nekoliko nepristojnih psovki (u pič mat...) koje ne pristoje javnoj osobi jer na taj način sramoti i Dinamo i Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije