Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šahtarov kapetan

Srna objasnio zašto je odbio Barcu: Donio sam ispravnu odluku!

Football Soccer - Shakhtar Donetsk v Sporting Braga - UEFA Europa League Quarter Final Second Leg - Arena Lviv, Lviv, Ukraine - 14/04/16. Shakhtar Donetsk's Darijo Srna celebrates his goal against Sporting Braga. REUTERS/Gleb Garanich  Picture Supplied by
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
14.01.2017.
u 14:30

Poslušao sam svoje srce i izabrao Šahtar. Donio sam ispravnu odluku. Nije mi žao - rekao je Darijo Srna

Dario Srna (34) imao je priliku karijeru nastaviti u Barceloni, ali bivši hrvatski kapetan odlučio je ostati u Šahtaru gdje igra već 14 godina.

Katalonci su mjesecima tražili igrača na mjestu desnog beka, a Šahtarov kapetan im je bio prva želja. Osim Srne u užem izboru još su bili Branislav Ivanović iz  Chelsea i Stephan Lichsteiner iz Juventusa.

Na kraju Srna nije prihvatio ponudu i ostao je u Šahtaru, gdje će vjerojatno i završiti karijeru.

- Barceloninu ponudu Barcelone ne želim komentirati, to bi bilo neprofesionalno. Najvažnije je da sam odlučio ostati u Šahtaru. Poslušao sam svoje srce i izabrao Šahtar. Donio sam ispravnu odluku. Nije mi žao - istaknuo je Darijo Srna, koji je ukrajinski klub stigao iz Hajduka 2003 godine.

Komentara 22

NE
Nemanadimak
14:55 14.01.2017.

haha stvarno je smijesno....Barceloninu ponudu Barcelone....ljudi sto je ovo? djeca iz vrtića rade u večernjaku.... hahahah...jeste smiješno :)

DU
Deleted user
14:45 14.01.2017.

tu ces zauvjek biti legenda, a u barci bi bio samo jedan od mnogih.... mislim da je ispravno postupio, zasto pred kraj karijere da grije klupu, a u klubu koji mu je donio sve ima status božanstva a vjerujem dajem da Shaktar moze dati puno deblji ugovor nego barca

SL
Slavik
16:17 14.01.2017.

Da je zaista postojala ponuda išao bi ti pješke do Barcelone

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije