Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVILI 2:1

Split svladao Osijek i ostao na vrhu HNL-a

Split - Osijek
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/9
25.07.2015.
u 22:52

Split će sa sedam bodova tako ostati na prvom mjestu bez obzira na ishod sutrašnjih utakmica, dok je Osijek trenutno treći.

Split je u trećem kolu domaćeg nogometnog prvenstva na Parku mladeži svladao Osijek s 2:1. Crveni su tako ostali na vrhu ljestvice HNL-a.

Domaću je momčad u vodstvo doveo Blagojević u 21. minuti da bi tri minute kasnije Špehar povisio na 2:0. Osijek je u nastavku smanjio preko Šorše koji je zabio u 65. minuti. Gosti su do kraja utakmice sasvim pritisnuli Split, no nisu uspjeli doći do izjednačujućeg pogotka.

Split će sa sedam bodova tako ostati na prvom mjestu bez obzira na ishod sutrašnjih utakmica, dok je Osijek trenutno treći.

>> Dinamo zabio pet komada Interu, hat-trick Hodžića uz sjajne škarice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije