Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči derbija

Skandalozna objava Torcide: Mrzimo Dinamo, možete izgubiti, ali ih morate slomiti

Torcida
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/5
15.03.2016.
u 19:28

"Sutra nam dolaze "gospoda iz Zagreba" koja znaju glumiti mangupe u HNL-u. Zato u Europi cvile kao obične pič..."

U srijedu nas na Poljudu očekuje prva utakmica polufinala nogometnog kupa, Hajduk će dočekati Dinamo. Uoči tog susreta tenzije se dižu, prvo je zaiskrilo na relaciji braća Mamić – Brbić, a sad je i Torcida na svojem Facebooku objavila poziv na utakmicu koji je za svaku osudu. Torcidaši pozivaju na mržnju, a riječi koje su uputili sutrašnjem protivniku nisu nimalo primjerene. Donosimo vam u cijelosti njihovu objavu.

"Sutra nam dolaze 'gospoda iz Zagreba' koja znaju glumiti mangupe u HNL-u. Zato u Europi cvile kao obične pič... kad ih suci kradu, kad im igrači na dopingu padaju i kad im juniore uhvate u kršenju pravila. Upravo zbog svog licemjerja i bahatosti s tribina zaslužuju samo mržnju! Našim igračima samo jedna poruka, podrška neće izostati, Torcida će biti uz vas. Utakmicu izgubiti možete, ali ih onda morate SLOMITI. Svi na Poljud! MRZIM DINAMO!!"

>>'Nadam se da je Brbić spreman suditi sutra i da je pronašao pravi dres'

 

Sutra nam dolaze "gospoda iz Zagreba" koja znaju glumiti mangupe u HNL-u. Zato u Europi cvile kao obične pičkice kad ih...

Posted by Torcida Split on 15. ožujka 2016
Ključne riječi

Komentara 177

DU
Deleted user
19:41 15.03.2016.

NIje ovo objava Torcide,nego objava od CKSKH !!!Retorika Zoke,Ostoje i Jovana!Sad kad svaki dan drugove smjenjuju sa položaja sikću kao guje!A gdje ćeš bolje zmijsko gnijezdo nego u leglo potomaka jugoficira.Ali jednom će i Splićani progledatia, onda ,bežanija!U tome su najbolji!

DU
Deleted user
19:46 15.03.2016.

sramota za grad split i klub kao što je hajduk. brbiću, pavasoviću, vučeviću...kupite prnje i svojoj mami prodajte mržnji i maglu. kako ona agencija preko koje prodajete igrače ??

KO
komentant
19:39 15.03.2016.

Nemogu vjerovati što sam pročitao. Bolesnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije